Перегляд одного допису
Старий 30.06.2016, 21:47   #1004
Dr. Red

Звідки Ви: Борисполь
Дописи: 116
Дякував: 55
Дякували 187 раз(и) в 43 повідомленнях
Відпустка, діти на канікулах у бабусі, жінка на роботі - просто ідеальний час для інтенсивних рибалок. Сьогодні ранком непоспішаючи вирушив на streetfising в межах міста Киева. На місце прибув десь о пів на восьму, досить пізно для середини літа та мені поспішати нікуди.
Одразу поставив Sexy 2,8 Blue Back Cinnamon з 3 грамовим вухатим і в бій. В результаті стало ясно, що окунь стоїть на межі пеньків від старого очерету, метрах в 10 від берегу.
Через деякий час піднявся досить сильний вітер, рибка стала пасивнішою, що й наштовхнуло на перехід до ул дропшоту ( 4 гр). Хочу відзначити, що для себе остаточно визначився с вузлом, яким його вязати - Uni, досить легко в"яжеться ( шнур до флюру вяжу тільки за допомогою Uni to Uni), гачок стоїть впевнено та рівно. На дропшоті працювали Bait Breath I.M.P level 4 та Reins Aji Ringer в натуральних кольорах( кислоту, фіолет, відтінки червоного ігнорував повністю).
Відловив в форматі КО ( майже з 7 та до 12-ї). Рибалка дуже сподобалася, через вітер було не досить спекотно, окунь клював рівномірно, майже весь розміром з долоню, впіймав рівно два десятки.
IMG_8583.jpg IMG_8592.jpg IMG_8593.jpg P_20160630_092243.jpg IMG_8584.jpg

Востаннє редагував Dr. Red: 30.06.2016 о 21:58. Причина: хочу додати фото, одразу не вдалося
Dr. Red зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
19 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей