Перегляд одного допису
Старий 19.07.2016, 15:24   #159
Alex_Guz

Звідки Ви: м.Рівне
Дописи: 969
Дякував: 5
Дякували 74 раз(и) в 26 повідомленнях
Кар'єр в м.Здолбунів

Привіт друзі! На вихідних вирішив трохи порибалити та заразом потестувати в роботі нові приманочки на одному із кар’єрів за м. Здолбунів (Рівнеська обл..). Для забезпечення продуктивного процесу лову рибки з собою взяв свою «black team»: Shimano 12 exsence ci4+ c3000m та спін «Чорна фурія», зібраний на бланку МНХ S842-2. Тестування проводилось нових для мене силіконових приманок фірми S’cape ( на скільки я знаю, виробник Китай). На водойму прибув близько 7.00 ранку. За півгодинки зборів і я вже на воді. Відразу із першого забросу був спійманий середнього розміру «полосатик». Послідуючі 30-40 хв. Були спрямовані на витягування та випускання мікроокуньків. Після години кльову хоч і маленького, але окуня настало затишшя. Дві годин «бороздіння» вод кар’єру по результату дали ще двох шнурків та жодної покльовки «полосатого». Біля 12 год. дня я виплив на свою улюблену «точку», на якій окунь переважно завжди збирається саме в цей час (напевно тут в нього свій «обідній банкет»). Саме на цій точці повноцінно вдалось потестувати нові приманочки. За дві години кльов був дуже інтенсивним. Спіймано було 18 «полосатиків» середнього розміру та ще близько 40 мікроокуньків та «напівлодошечних трофеїв». По приманкам найкраще працювали віброхвіст Bony Fry 2 та оригінальна за задумкою «кракозябра» - імітація якоїсь личинки Beetle Beat 2. По силікону можу сказати, що силікончик досить цікавий, дуже «приправлений» антрактантами, які довго тримають свій аромат у воді. Окуньку напевно ці приправи припали до душі, оскільки він «розривав» приманочку на протязі всієї проводки та всі покльовки були дуже «жадібними». Силікончик мякий, середньої міцності. Процесом рибалки та результатом задоволений на 100%. Всім гарного дня та НХНЧ.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20160717_143457.jpg
Переглядів: 758
Розмір:  487,9 КБ
ID:	557389   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1.jpg
Переглядів: 529
Розмір:  118,0 КБ
ID:	557390   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2.jpg
Переглядів: 539