Перегляд одного допису
Старий 23.07.2016, 20:04   #191
Asche

Звідки Ви: Тернопіль
Дописи: 124
Дякував: 39
Дякували 1.239 раз(и) в 34 повідомленнях
Неочікувано сомик

Сьогодні з братом Романом відвідали одне місце, яке цього року відверто дивує уловом практично кожного разу. Десь дуже далеко чи надовго можливості поїхати не було, а там ми завжди закривались окунем. Там завжди крутиться дрібнота, але в цьому році можна було попасти на непогані екземпляри в 200+- грам, що дуже приємно.

Я продовжив освоювати кастингову снасть і хотів нарешті впіймати рибу на неї. Чесно кажучи, дуже вращений чутливісттю таких снастей. Я реально чую краще картину, аніж на хорошій ультралайтовій палці з тонким шнуром.

І першу рибу на "мульт" я таки зловив. То був судачок розміром в 5-6см. Монстр. Я в своєму житті ще такого малого судачка не ловив.

Роман тим часом підловлював окуня. А потім йому влетів трофей, як для ультралайта - сомик. Не знаю, яка була вага, але боєць він ще той. І тоді ми помінялись місцями. Колись я тягнув тут бонусну щуку, стоячи на підпірній стінці, а він злазив невідомо як і невідомо куди, щоб її прийняти. Тепер же я стояв внизу і чекав на сомика.

Спрацювала п'явка від Aksenti. Як на мене, то це взагалі одна з кращих приманок, які тільки є.

Наступна проводка в нього завершується новим ударом і на тому кінці вже хтось серйозніше вусатого малюка. Є підозри, що це також був сомик, тільки значно більший. Та на жаль його добути не судилось. Вусань розчепив флюрокарбоновий поводок на волокна і втік з п'явкою в яму.

Я ж продовжив вивчати "мульт" і зловив на нього ще кілька окунів. Але моя низька кваліікація далась взнаки і я таки відстрілив приманку. Тоді і взяв в руки спінінгову снасть.

Окуня половив непогано. Але от приманку треба було підібрати. При всій моїй нелюбові до приманок типу жучків та інших комах поставив Казару від того ж таки Aksenti. І в цьому місці саме вона була до душі окуню.

А от коли поміняли місце дислокації, то фаворитом став Reins G-Tail FAT Grub 2". Твістер - бомба-ракета.

Більше в той день нічого не було такого, що б запам'яталось. Час провели гарно, рибку половили, повітрям подихали. Варто було б залишитись і дочекатись вечірнього виходу риби, та вдома чекали справи. Може якось іншим разом.

Комплекти, якими ловили:
Abu Garcia Hornet Stinger HSC-6112M + Daiwa TD-Z 103ML + Duel Hardcore #0.8
Major Craft N-One T862M + Daiwa Certate R-Custom 2500 + Nanofil 0.06
Varivas Violente VLL-77F-T + Shimano Ultegra C2000S + Nanofil 0.06

І парочка фото на завершення:
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  qIxzKUC5QUs.jpg
Переглядів: 589
Розмір:  167,5 КБ
ID:	558155   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  4W1H6zSYk4Q.jpg