Перегляд одного допису
Старий 06.02.2009, 22:01   #165
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
[quote=VIVA;174715]Антареси у вас із "мультивставкою". Чому вибрали саме їх? Адже вважається, що ця вставка погіршує стрій вудилища? Взагалі, частіше використовуєте вудочку з нею, чи без?[/quo

Мультики вибирав тому, що був впевнений. що можна міняти довжину і це дасть якісь певні переваги. Хоча зараз зрозумів, що краще прості. Вставка стрій неміняє. Немультики мають тонший бланк і тим вони кращі, приємніше тримати в руці. В Тіка Крісталіс вставка немає кольца, тому її можна міняти находу, або на одну палку ставиш додатково вставку з другої і виходить довжина більше 4,5 метра.З Шимано такі маніпуляції по ходу змагань не проходять, є кольцо, тут потрібно оприділитись з довжиною до того. Тому моя думка, що найкраще немультік довжиною 3,9 з тестом 110 грм. Я шість років їзджу на змагання, та й просто на рибалку, тому ще не попадав в такі умови де було б важко ловити палкою з такими параметрами. Як приклад можу навести Пустовіти, де на антарес 110грм я успішно ловив коропів, а коли потрібно було відійти від "0", то зловив девять риб загальною вагою 32грм.Гупіки в акваріумі бувають більшими.
Як правило використовю з вставкою, хоча на Набережній, або в інших місцях де непотрібно дального закиду і берегова лінія дозволяє підвести рибу (відсутність водорослів, комишу та інших перешкод ) можу її не ставити. Це досить непогано помагає коли потрібна швидкісна ловля, є переваги коли палка легша і коротша.
AXIC зараз поза форумом