Перегляд одного допису
Старий 19.02.2009, 20:34   #219
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від AK Переглянути допис
Игорь, мы же не со зла тут флудим. Скучно без рыбалки, вот и развлекаемся теорией палкостроения

А от указанного ДИП-а, шнур в кольцах будет залипать. Не рекомендую
Так я теж не зі зла на когось, просто як і ви всі на воду хочу, от і розважуюсь. До всіх негараздів після кількох теплих деньків морози стукнули.
А на рахунок того що буде залипати, то можна теж довго спорити. Все залежить від густини і роботи внутрішніх органів. В окремих випадках може навіть покращити скользіння шнура по кільцях.

Добавлено через 23 минуты
Цитата:
Допис від Partizan Переглянути допис
Я джигит.
И для джига имею хорошие, качественные снасти.
Фидер - второстепенно.
Только по весне, когда плотва идет...ну и пару раз за лето еще могу вырваться.
То есть фидер ловит у меня макс 10 раз в год. Вот поэтому и так ставлю свой вопрос.
Есть люди которые любят ловить Ленингадскими спиннингами и сталью, и взять в руки модное слово "Фидер" - их просто не заставишь. Да и места есть рыбные, где только Ленинградом со сталью можно половить, а фидер в углу нервно курит бамбук.

Вопросы есть?
Я як і RSM теж нечасто з спінінгом їзджу на рибалку. Правда у мене St.Croix 7"6" 1/8-1/2 oz, та St.Croix 8"6" 3/8-3/4 oz. Дві катушки- Shimano Twin Power 2500, Shimano Nasci C3000.Для нашого регіону досить правильні тести, друзі зовсім не сміються. Щоб ви правильно зрозуміли, я не вихваляюсь, просто я не спінінгіст, але ніколи не почну спорити наприклад того, що St.Croix чи G.Loomis був би таким же хорошим у стікляному виконанні. Якщо я неправий, то нехай мені заперечать.
AXIC зараз поза форумом