Перегляд одного допису
Старий 20.02.2009, 14:51   #235
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
Шановні добродії!!! Досить!!!

Я не розумію в чому питання? В склопластикових чи вуглепластикових квівертипах? В спортивному фідері чи аматорському підході до рибалки? Ви хоча б для себе сформулюйте проблему!!!
В подальшому, щоб не втрапити в халепу, рекомендую:
хто хоче писати/читати про спортивну ловлю фідером - вам сюди
хто хоче ловити аматорським способом - вам сюди
хто хоче ловити спінінгом - вам сюди, а хто з цим не згоден - пошукайте мої постінги про перевагу того чи іншого фідера у темі спінінг.
хто хоче закінчувати дискусії для себе, той хай не починає та не підтримує їх для інших.
Особисто для Maksut. Не кажіть дурниць... В даній гілці не було і не буде гноблення аматорів спортсменами. Просто спортсменам не цікаві аматорські підходи. І не лукавте - коли Ви задаєте аматорське питання - Ви хочете отримати на нього компетентну відповідь а таку може дати тільки людина з великим досвідом лову риби на фідер, тобто спортсмен. Тим більше що останні найчастіше і читають цю гілку і в змозі дати відповідь на поставлене питання. А аматор... прийшов... нічого не читаючи задає питання, котре вже 25 разів обговорювалось а потів чекає відповіді ще й обурюється, якщо її не отримує. А як і отримає, то знову обурюється - а шо ви мені про сімано розказуєте, якщо у мене флагман??? А у того, хто відповів НЕМАЄ флагмана (сальмо, мікадо тощо). Зверніть увагу - в темі дві з половиною ТИСЯЧІ реплаїв - Ви особисто їх всі прочитали??? Так шо не можу закінчити фразою "нічого особистого", бо теж накипіло...
Trolik зараз поза форумом