після першої поїздки в Норвегію, вирішив що лососева вудка має бути не одна

Колись давно товариш подарував фіолетову деревинку, її і вирішив використати для цієї вудки. Отже вудку зібрав в фіолетовому кольорі і тут в мене виникла проблема з назвою, ніяк вона не йшла, щось не відчував вудлище

Думки були різні, але вирішив рухатись в сторону скандинавії, так як вудка і створювалась з прицілом на норвезького лосося

Отже почавши читати про міфи скандинавії, наштовхнувся що фіолетовий колір - це колір Одіна, і що найголовніше основна його зброя це спис, який завжди влучає в ціль і повертається назад, спис той зветься GUNGNIR. Назва мені сподобалась, і дуже підходить до цього бланку, так як це одночасник довжиною 2.2м

і порадившись з товаришами вудка отримала своє ім'я, більше того, тепер це буде дрібонька серія вудлищ

По характеристиках можу сказати, що надзвичайно мені сподобалась кидковість і чутливість на коливалках. Стрій - слоу не дає змоги акцентовано провести смикінг воблерами, проте з коливалками працює просто чудово. Ну а коливалки, основна приманка в мене для лосося. Також вона гарно себе проявила і на гірських озерах по мірній (800г) форелі.
Возити її звісно проблематично

кожного разу як беру її до рук, постійно впираюсь в стелю

p.s. дякую Андрію (Дрюль), за допомогу з деколями списів

p.s. не дивіться на щілину між гайкою форегріпа і катушкотримача, вудка робилась для іншої катухи і там все гаразд