Цитата:
Допис від vub
есть в некоторых машинах такой "узел" как промежуточный вал..обычно правой полуоси.. там есть подшипник..так вот накрылсо он у моей брички..кто другой може и не услышал бы  но владелец жигулей (читай шеви нива  ) появившийся посторонний звук очком просекает...2 афтаритетных механика подтвердили диагноз..пачиму 2? патаму шо у мну на форде такой звук давал подвесной подшипник  вот я и подстраховался  но не суть
промвал пак шоб купить" в лоб" 2700... поднял "связи" 2200 типа оригинал и чина 1750..чину сразу " в сад"..а как насчет самого подшипника   офисиялы сразу в отказ
- нет такой запчасти..даже не "бьется" по базе
- но он же сьемный! вот же на фото!
- не..у нас нема
будем искать!..полазил по форумам..есть такой подшипник! валом..но..цена от 114 до 790 грн  ..полез читать дальше..кто то грит
- ставь любой там гав-гав-гав- на качество..
кто то грит
- ставь джермани! на века!
но опять же ..этот узел у спорта типа " болячка"..100 тысч типа редко выхаживает... то про потшипник..патаму как может еще шлицевое "уйти"..так вот вапрос..я на запчасти денег не жалею но и переплачивать ниахота..имеет ли смысл менять подшипник за 790грн или сразу ипануть весть пром вал в сборе за 2200?
|
Спочатку байка від друзів з СТО про "джермані".
Приїздить до них такий бізнесмен з пузиком, який от-щойно досяг стану "божок", на Туарезі, теж з проблемою підшипника. Чи ступиці, чи на валу-вже не пам'ятаю. Ну і починає пісенний супровід: я ж вас знаю, ставте мені оригінальні підшипники, а не китай, бо візьмете як за німецькі, поставите фуфло, а у мене машина з салону, ще на гарантії, все стоїть оригінальне...
Ймоу дістають з коробки новий підшипник від лемфьордера, на ньому написано "маде ін щось пристойне", і дістають його підшипник, на якому написано маде ін чайна. Оригінальний..
Що до як міняти, я би розкладав за пунктами:
чи є проблема у самому валу і готовність її вирішувати, вартість робіт, гарантія на вузол, якої якості підшипник в сборі.
Від чого, теоретично, окрім якості підшипника, можуть бути з ним "типові" проблеми? Або криво стає вал, і йде кутове навантаження - частіше заїжджати регулювати, або порушується пилозахист - частіше дивитися на пильник. Ну, або міняти підшипник - тоді не варто сильно за джерманами ганятися
Підшипники завжди брав на Луговій.. правда, з цим вірусом постачання обрубалося, хотів взяти японські, довелося якісь інші..дешевші...і теж крутяться
Цитата:
Допис від vub
так так и есть.. вывеска это просто бренд... своего продукта у них нет..как правило..вот и везут откуда дешевле и ближе
легли под бренд..стали "джоберами"..
крупнооптовые с азс не работают  с сетями да
|
Є по Києву кілька заправок не мережевих, а орієнтованих на свого конкретного клієнта, власника або певної групи осіб. А решта: вивіска, сторонні клієнти - для підтримки життєдіяльності.
У них завжди рівна якість і зазвичай, стабільні поставщики. За виключенням, іноді за договором оренди вивіски, мають щось брати у її власника.