Перегляд одного допису
Старий 06.04.2009, 22:05   #48
Бочонок

Звідки Ви: Киев
Дописи: 59
Дякував: 90
Дякували 90 раз(и) в 6 повідомленнях
...Благословенна будь, моя незаймана дівице Десно, що, згадуючи тебе вже много літ, я завжди добрішав, почував себе невичерпно багатим і щедрим. Так багато дала ти мені подарунків на все життя.
Далека красо моя! Щасливий я, що народився на твоєму березі, що пив у незабутні роки твою м'яку, веселу, сиву воду, ходив босий по твоїх казкових висипах, слухав рибальських розмов на твоїх човнах і казання старих про давнину, що лічив у тобі зорі на перекинутому небі, досі, дивлячись часом униз, не втратив щастя бачити оті зорі навіть у буденних калюжах на життєвих шлях.

В 2.30 виїзд, в 3.40 на місці, склад: Я та Санчо, мета: плотва, народу, що на Хрещатику, багато з ночі весь берег в кілочках, мовляв а то хлопці з ранку приїдуть. Кормив білим з піною та червоним, гузок 100гр. несе під берег, але ловити можна, клювало періодично, але клювало. По реалізації відсотків 70-60 виною кущі які опинилися у воді в метрах 15 від берега. В Результаті втрата досить гарної плотви за кіло та пару чехонь, гачків навіть не рахував. Висновок: рибу спіймав, загорів, а задоволення на всю неділю вистачить
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSCN0167.jpg
Переглядів: 805
Розмір:  91,2 КБ
ID:	29791   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSCN0161.jpg
Переглядів: 526
Розмір:  34,7 КБ
ID:	29792  
Бочонок зараз поза форумом