GC Sintez Pole хороша вудочка, але дороговата. У Флагмана є вудлища з такого ж високомодульного карбону 40Т. Наприклад Tregaron. Я би взяв Tregaron Pole, а не Tregaron Medium Strong, хоча він важчий. але це означає більш товсті стінки бланка і зміцнені стики. Також в цій моделі тубулярна вершинка, а в Medium Strong - монолітна гнучка.
Щодо типу вершинки, мені більш подобаються монолітні, але це індивідуально. Монолітна верщинка дозволяєте ловити більш легкими і тонкими оснастками. Більшість віддає перевагу тубулярним, особливо на карася.
Також тубулярну вершинку простіше підібрати в випадку поломки. Взагалі-то ідеальний варіант - дві вершинки. Купуєте з монолітною, а тубулярну докуповуєте.
Ще з топу Флагман пропонує Grantham ML Pole по привабливій ціні, але це чисто спортивне вудлище. Також довжина комля 130 см трохи замала для правильного балансу. Наприклад у Sintez Pole ця довжина 143 см і це дуже добре. Хоча можливо мала вага і правильна геометрія колін Grantham виправляють ситуацію. Але знову монолітна гнучка вершинка.
Хоча на карася можна купити і більш бюджетне вудлище з карбону 30Т. Воно буде дещо важче, але, я вважаю, якщо не ловити з руки це не критично.
|