Звідки Ви: Киев, Виноградарь
Дописи: 24
Дякував: 288
Дякували 216 раз(и) в 16 повідомленнях
|
риболовля на ставку, недалеко від Києва
Хотів поділитись однією з рибалок в минулому році.
Діло було 14 лютого, 2024, стала на одній секретній водоймі крига, і вирішив я провірити точки, хоча не всі точки були доступні, але ...
Захожу я на точку, думаю, почну з мормишки, взяв паянку таку не маленьку десь 0,6 грама, жилка 0,12, перша проводка і клац ... є.
І таке щось гарне, я його до гори, а ніт ... обрив. Руки трясуться, але голова працює, нє думаю, якщо щука то мотала б головою, а так просто давив вниз.
Таки походу був окунь-"сікач", і десь таки іклами обрубав жилку. Голова каже - бери більший калібр, бо інакше такого кабана не взяти.
Добре ... перезаряжаюсь, беру жилку 0,18 і балансир 3 гр, дость маленький.
Опускаю, відразу тюк, є! І такий добрий кабанчик, десь 400 гр, потім другий.
Потім роблю нову лунку, балансира кинув, а сам поки ховаю рибу в кульок, ... дивлюсь моя вудочку тю-тю біжить до лунки. ... не добігла.
Наступна лунка знову є, і так 1-2 з лунки, 10 лунок і бачу, що вже просто немає куди тих кабанчиків складувати.
Якутія? Та ні навколо мене не лосі, а таки люди, і не так щоб далеко від мене. Сліпі?
Відніс в машину.
Знову вихожу, повторюю те саме 10 лунок, і знову несу рибу в машину, бо ящик вже забитий.
Самий великий вперся горбом в лунку, дивлюсь балансир в шахті, я хотів чоботом його розвернути, не знаю ... як він виплюнув балансир, у нього вийшло.
...
Далі стало складніше, балансир перестав брати, достаю мормишку 0,5 гр жилка 0,11, сідаю на лунку і люфтом штук 5ть, хоча на балансир люфта не було.
І тут ... здається мене спалили, бучу біжать до мене троє з одного боку, з іншого ще один біжить.
С ... ка, а як до цього вони не бачили!!! Я вже двічи рибу в машину відніс. Я зайшов на льод десь в вісім, а тільки в 11.00 до мене "підсіли".
Далі була більш складна рибалка, але результативна, з кожної п'ятої лунки, був залік.
В підсумку 37 окунів, 20 - 400 гр, штук 5 - 500 гр, 12 - біля 150-200 гр.
Чистив я їх шість годин, з 16 до 22.
Вийшов перелов, взяв гріх на душу.
На цій водоймі були і до цього в мене залікові рибаки, є що згадати, але не такі ...
|