Перегляд одного допису
Старий 13.05.2025, 22:21   #3422
boatman69

Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 967
Дякував: 210
Дякували 1.634 раз(и) в 384 повідомленнях
Цитата:
Допис від Lcolonel Переглянути допис
Колись був. Не подобається. Як робочий Інструмент - да. Десь від 3 до 12 грамів перекриваються все. Універсальний спінінг. Але немає тої витонченості та душі, яку вкладають в японські снасті. У мене є щось схоже - 74 ямага. Вона може теж саме, але більш витончена.
Потрібна снасть суто під конкретні завдання, а саме джіг. Тобто вклейка. Щось на кшталт фінези прототип.
Ямага може все. Практично все. Але відкривається вона в пошуках білого хижака. В парі з 2500 твіном і 0.6 жилкою дуже зручний комплект. Але в тому, що я хочу отримати - треба інший варіант оснащення по жилці, щось 0.3, 0.4 з іншою котушкою. У мене є перероблений 24 ванфорд. Замінив гп на стеллу, додав шарів, поміняв гайку на стелівську з втулкою, поміняв притискаючу пластину. Получилось більш цікаво. Але вудку хочу іншу. Бо ямага не дає то, що мені треба.
Якщо японську, то іх десятки, є такі у кожного виробника, в мене була APIA GRANDAGE LITE 74 змінив на отаку фінку 25GFINS-752L-T, можна подорожче Gamakatsu Luxxe Yoihime Hana S74L, чи дешевше Gamakatsu LUXXE Yoihime Sou S73L ну і так далі.....З приводу вклейка......у японців і тубуляри працюють від самого низу.Коли награюсь з фінкою на осінь куплю Xesta Black Star 2025 S69L-S Sharp Friction, недорого і прикольно.Звісно, що вони в основному купляються там.
boatman69 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Lcolonel (13.05.2025)