15.07.2009, 23:24
|
|
Админ Грота
Звідки Ви: Вышгород-Киев
Дописи: 4.251
Дякував: 9.695
Дякували 11.471 раз(и) в 1.791 повідомленнях
|
Цитата:
Допис від shtangell
А я картки не маю , проте готовий виміняти на " зарибляючі " внески . Колись читав в рибацькому журналі , що у Польщі такі клуби ,тіпа Грота (тільки рибацюги), займаються зарибленням місцевих річок форелькою(якщо поритися ,можливо знайти і оригінал статейки). Поставлено в них ця справа дуже серьйозно ,починаючи з риборозвідних ферм , закінчуючи розвозом малька по річці.Але все це на громадських засадах,просто такі собі "фанати" живої природи витрачають свій час та гроші отримуючи взаміну внутрішнє задоволення і розуміння (або на крайняк - надію ) що їхні діти будуть мати змогу отримати задоволення від рибалки і спілкування з природою .Також вони мають повноваження "бомбити " браків по повній програмі (а в нас прийдеться боротися ще й з "системою").Отже ,приємно усвідомлювати що я вношу свою долю у справу реанімації наших водних просторів ,бо якщо хочеш щось змінити ,почни із СЕБЕ. Короче , якщо мій голос можна врахувати то я + 1.
|
И у нас рыбацкие клубы и общественные организации зарыбляют переодически. Та же Громада несколкьо раз зарыбляла,они и контакты мне дали, и Домик кажись зарыблял и ГИР и другие
|
|
|