Перегляд одного допису
Старий 26.08.2009, 23:33   #668
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
Цитата:
Допис від Бадардинов Переглянути допис
По большому счёту, поставленый туалет канеш клёво, но как то раньше обходились и без него... да жесть, но раньше и соревнования обходились вообще в копейки. Теперь я так понимаю организаторы зарабатывают на соревах? Или как?
Цитата:
Допис від Бадардинов Переглянути допис
Так что, как по мне.. если уж захочет кто собраться на судью скинемся.. а поссать извините, я и в Днепр поссу.... не на каждой тренировке стоит туалет "за 200 гривен с команды". Только не разводите флуд по этому поводу.. простите все ссут в Днепр и я думаю отсутствие туалета на анабережной не повод не провести там междусобойчик. Другие места более блаженны в этом понимании. Так шо давайте не будем знов за рибу гроші.
От не вийде, пане Романе, без флуду... Цікаво так - флуд спровокувати, дати комусь по морді і сказати "А давайте миром розійдемося!!""... Не вийде.
З приводу туалетів - вони мають бути на всіх офіційних спорт. змаганнях і на тих, котрі себе вважають відповідними такому рівню.
З приводу заробків організаторів... У мене прямі перевитрати на ЧУ-09 склали 19,00 гривень. Без урахування бензину, амортизації авто і розмов по мобільному. Про нерви не кажу. Може об'єднаємось і почнемо разом гроші заробляти. Виходячи в Вашого скрутного становища, про яке Ви всюди розповідаєте - ця тема має бути для Вас актуальною...
З приводу справити нужду (сходити до вітру і т.п.) у напрямку водойми - це питання виховання і певних забобонів... А взагалі... Подивіться у очі Георгію Олександровичу, коли Ви це будете робити у Пустовітах... Або нюхайте "амбре" на третіх сходах, куди ходять до вітру ті, хто не зілляє у Дніпро....
Trolik зараз поза форумом