Мета рибалки - знайти мордатого і наловити мяса. В мене таранка закінчилась, а кум для дружини старався, щось там наговорили ніби риба дуже корисна вагітним коханим
Рибалка трошки виходить за рамки цього форуму, тому що кум ловив типу ось на таку приманку

ну але умови вимагали а 842 дозволяв

тому відразу прошу вибачення, тим більше що я ловив на більш правильну

приманку не шукайте, вона там була, просто той негідник зірвав її, а була там 3-х дюймова ямамота
Реалібітовуючись перед громадою, потім я ловив на хвости ящірки, або джавастіки на 3-х грамовому ушастіку. І хоч ця приманка вже близько 1,5 року в мене валялась, але тільки на цій рибалці я її оцінив і обовязково прикуплю собі пару пачечок. Першим в мене завалявся 3-х дюймовий

хвостик від ящірки і він на першій же проводці приніс окунця

Потім на його рахунку був ще не один але виставляю тільки одного, мені фотка подобається
Ну і один з негідників все таки його пошкодив, і відповідно мені прийшлось переходити на 2-х дюймові джавіки, так як слідуючи канонам УЛ, 3-х дюймовий в мене завалявся тільки один, а от 2-х дюймових і 1-дюймових декілька пачок

Клювало і на них і на цій рибалці джавіки все таки були поза конкуренцією, хоча коли кум почав повторювати проводку але звичайною силіконкою, то в принципі і в нього іноді клювало, але звісно не так як на джавік, вообщем він теж захотів пачечку стіків від Імакатсу

Загалом завдання було виконано, і на 2-х зловили більше 5-ти десятків окунів. Виходячи з етичних і естетичних міркувань, фотку з кумом-мясником викладати не буду

тим більше там і половина моєї вини