Перегляд одного допису
Старий 26.10.2009, 22:09   #502
skywalker

Звідки Ви: Боярка
Дописи: 636
Дякував: 2.697
Дякували 1.036 раз(и) в 209 повідомленнях
Цитата:
Допис від Yaros Переглянути допис
Не в качестве спора, тут как говорится у каждого своя ИМХА.
Но разная дальность я имел в виду в одинаковых весах.
Я теж не сперечаюсь, а просто свою точку зору викладаю
С приводу дальності зрозумів.
Цитата:

А чем твоя палка не позволяет тебе работать с весами 0.6-0.8 гр.? Нет оно понятно что в руку не почувствуешь, я на своей с тестом до 3.5 тоже не чувствую но по шнурку вполне проводка отслеживается нормально ну а поклевку почувствуешь без проблем.
Просто при таких важках мені вже не комфортно. Як не крути тут вже нитка треба ще тонша, ніж в мене (капитан про 0.11). В штиль тут питань нема, але невеликий вітерець дуууже заважає навіть при 1гр.
Цитата:

Про дропшот. Я конечно может ошибаюсь но по моему вся его прелесть в том что ты можешь играть приманкой в одной точке, для чего и нужен четкий контакт дна, что с грузом 3.5 гр будет мягко говоря затруднительно как мне кажется. Ну а если ты ловишь дропшотовским монтажем с перемещение (ступенькой, протякой все равно) то ИМХО он превращается в обычный джиг с нестандартным монтажем.
Опять же все ИМХО.
Перевага дропшота в більшій кількості вертикальних рухів і(або) дрижання приманки на місці, чи протягом дуже невеликої відстані по горизонталі. Навіть з маленькою вагою вухастого, чи джигголовки, не можливо заставити хоча б три рази підстрибнути приманку без руху вперед. А в дропшоті - можна. Для цього достатньо навіть невеликої маси важка і відсутності чіткого контакту з дном. Ось, наприклад так: http://www.youtube.com/watch?v=tTPk8rvqZKo
Але, я думаю, ситуації коли конче необхідна така анімаця, зустрічаються дуже рідко, і дропшот, в основному, не перевершує традиційний джиг. Просто цікаво вміти застосувати при необхідності такий спосіб.
У нас, наприклад, дуже багато народу думає, що дропшот - це снасть для вертикальної ловлі.
Все ІМХО.

Цитата:
Допис від digiol Переглянути допис
Илья, согласен, т.к. палки (если ты свою не сменил) у нас одинаковые.
Палочка та ж сама.
skywalker зараз поза форумом  
6 користувачів подякували
digiol (27.10.2009), KRONIK (15.03.2012), Rascal (26.10.2009), Yurok (27.10.2009), Гриша (26.10.2009)