Перегляд одного допису
Старий 22.12.2009, 23:32   #1074
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Можливо франківці неволодіють ситуацією щодор подій в Києві? Якщо АК проти Троліка, значить він десь "наслідив"? Я ніколи неповірю що я менш скандальний, ви просто мене погано знаєте. Чесно кажучи другим претендентом після Троліка я пропоную саме Сашу Ковальова. Це не вдячність чи помста за те, що ти пропонуєш мою кандидатуру, просто я вважаю тебе стриманим, толерантним, грамотним в питанні фідерного спорту, а також маєш досвід в веденні бізнесових справ. Щодо моєї кандидатури, то я беру самовідвід, це ОДНОЗНАЧНО, так як вважаю що це повинен бути киянин, або хтось з ближніх до Києва областей. Відстань це серйозна перешкода в оперативності реагування на питання чи проблеми які будуть виникати, а вони будуть.
Щодо збірної, тобто її формування ми не вели обговорювань. Звичайно всім хочеться поїхати саме в складі своєї команди, але збірна тому і називається збірна, що її збирають, чи формують з різних команд. Як її формувати, це вже інше питання, але ні в якому разі це неповинен робити тренер, незадоволених буде більше ніж це можна уявити. У мене вже виникає питання, а хто тренер, його назначають, обирають, чи самовисуванець? Можна запозичити варіант формування збірної у спінінгістів. Так як наш рейтинг нікого невлаштовує, чи майже нікого , то можливо нам вдасться визначитись в рейтингу не з першою пятіркою, а хочаб з першою трицяткою чи двацяткою і вже між ними провести відбори, тобто окремі змагання. Можливо чемпіон України в особистому заліку може невідбиратись, надати йому таку пільгу.
Тепер, щодо окремої організації, "незалежної". Думаю це складно, поперше її потрібно створити, вона повинна бути членом ФІПСу щоб приймати участь в офіційних міжнародних змаганнях і так далі. Хоча якщо знайдеться така людина яка зможе це організувати, то чому б і ні?.
AXIC зараз поза форумом