Перегляд одного допису
Старий 23.12.2009, 00:03   #1076
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від Nycolas Переглянути допис
Рейтингу просто нема
Якщо вже так ставити питання - то я буду намагатись зробити наш варіант рейтингу
для цього поперше - буду просити Троліка відкрити окрему-тимчасову гілку для зауважень та пропозицій. Потім зведу все до купи... Але потрібна допомога всіх любителів фідера - тому Ігоре прохання до тебе зібрати пропозиції та викласти тут, прохання до Ромео, Супер-р та Боєва також це зробити. Також прохання до всіх, кого забув згадати, висловити свою думку
Ми колись обговорювали це питання. Прийшли до до того, щоб провести в сезоні , як мінімум, 4-5 рейтингових змагань. Про те що вони рейтингові повідомити в календарному плані на початку сезону. Рейтинг скласти по трьох змаганнях, тобто ніхто незастрахований від певних обставин які завадять йому прийняти участь в тих чи інших змаганнях. Хто прийме участь в п"яти, то до уваги брати ті три де був кращий результат. Рейтинговими повинні бути відкриті змагання без обмеження в кількості учасників. Наприклад Пустовіти відпадають так як мало місця. Також ЧУ неможе бути рейтинговим, є обмеження в кількості учасників.
Це наш варіант, можете обговорювати.
AXIC зараз поза форумом