До Нового Року залишилось трохи більше доби... Яким він буде цей рік - рік білого тигра? Чи знову ми проведемо його у БОРОТЬБІ чи у розборках і закулісних баталіях на форумах? Чи будемо ми ставити наріжним каменем ПЕРЕМОГУ чи якісь фінансові питання, чи особисті амбіції? До речі... Українському фідеру поталанило - з усіх країн пострадянського простору тільки в Україні фідер визнано одним з видів рибальського спорту і він внесений до класифікатору міністерства, що дає право на отримання відповідних категорій спортсменами...
Я хочу побажати всім, хто має відношення до спортивного фідера, у Новому році перш за все чесної БОРОТЬБИ. Саме чесна боротьба дозволяє насолодитись ПЕРЕМОГОЮ. Ще хочу побажати бути впертими у досягненні своїх цілей, завжди йти до кінця і
ніколи не здаватись! Хочу також побажати Вам фінансової спроможності приймати участь у ВСІХ змаганнях, в котрих Ви хотіли б приймати участь, незалежно від їх рівня...

І ще... Для нормального виконання змагального графіку потрібні не тільки фінансові тили... Хай у Ваших родинах панує мир і спокій і РОЗУМІННЯ сталого чоловічого потягу до першості, до необхідності бути кращим! Хай у Ваших родинах пишаються Вами і Вашими досягненнями на ниві спорту! Хай Ваше здоров'я Вам ніколи не зраджує! Хай у Романа Бадардінова швидше загоїться його травма - негоже боротись з травмованим суперником...

Новий рік є визначальним для фідерного спорту. Врешті будуть прийняті міжнародні Правила, до створення яких, я сподіваюсь, будуть залучені не тільки англійці та представники ПАР. В Новому році (до 15 січня) буде сформовано першу ЗБІРНУ УКРАЇНИ!!! Принаймні я отримав таку інформацію...

Це ДУЖЕ ВЕЛИКІ кроки ВПЕРЕД, котрі мають справді ІСТОРИЧНЕ значення для нас. У разі, якщо ми говоримо не тільки про спорт, а про УКРАЇНУ, про її значимість для кожного з нас. Про ВАРТІСТЬ перемоги України у порівнянні з вартістю перемоги когось особисто і його приватними амбіціями...
Здоров'я і спортивної удачі Вам всім у Новому році! Незалежно від того, Схід чи Захід Ви представляєте, Столицю чи Київ... Гарного паводку, численної та впертої риби, могутніх супротивників і вагомих трофеїв! І жодної поганої думки...

ХАЙ ЩАСТИТЬ!!!