Здоровеньки були ДЯДЬКИ!!!!!
Давненько я не був в общалці , та поки до неї добрався ,то дві літри пива похоронили кіло тарані

.Промайнуло багато тем і розмов, але щодо однієї я давненько хотів висловитися і кинути пару стрічок на зозсуд повсякденним жителям Грота . Ось вже з"явилася гілка щодо правил безпеки при ПО , а я все не зберуся "строчнути" пару слів .Короче........ на цьому ресурсі здибаються багатєнно дядьків ... і профі ,і "профі "

і просто початківці ( окремий респект) , але як для початківця так і для людини з великим стажем є (на мою думку ) актуальним питання найраціональнішого використання потенціалу снаряги тобто " ноу хау" в споряджені , або давно забутих "секретах".Короче ... Хто має що сказати щодо вдосконалення снаряги вважаю корисним виділити окрему гілочку : тіппаа "Секрети стародавніх племен підводних полювальників "

, або "Очумєлиє ручкі"

,а може краще повчальну , щоб не попасти в халепу "Не повторюй мої помилки ..." корочє треба зробити гілочку ,можливо в "Снаряжении" про всілякі вдосконалення в спорядженні (а може я "гоню" все ж таки стільки пива ..........) Короче хто що думає ... кажіть .Окрема Подяка Віктору Стерпулу за дуже простий і ефективний метод шнуровки калош без всіляких закльопок і закруток ,короче просто ,дешево і дуже ефективно !!!