Перегляд одного допису
Старий 16.01.2010, 23:00   #354
Паша Лахай

Звідки Ви: Хмельницька обл. м.Шепетівка
Дописи: 288
Дякував: 3.111
Дякували 905 раз(и) в 145 повідомленнях
Цитата:
Допис від Igor Переглянути допис
Как вы это видите?
Только о серийном или просто словоблудить из пустого в порожнее упражняясь в литературном жанре....?
В принципе можно сделать такую ветку, я не против, но это скорее лучше в виде ФАКа, открытый для редактирования только модератору ,остальным для чтения, дабы там были только идеи, без разговоров.
Я лише висловив думку простого користувача "зі сторони",тому що знайти необхідну інфу " без шелухи" дуже важко .Можливо можна зробити у кожній профільній гілці підгілки , де і збирати "вершки" ,тобто коротко пару слів і звичайно фотозвіт , а дехто робить такі фоторепортажі ,що і писати нічого не треба все і так зрозуміло (н-д:В Стерпул,С Коротов ,Сердитий да і не тільки).А в саміх профгілках обговорювати саме те що і піде в подальшому у Висновки (тобто підгілки).А "Корисні поради " загальними зусиллями і з допомогою модерів нещадно коцати ... або ні... кидати у гілку " Так нізя дєлать " Таким чином новачку ( і не тільки ) буде легше знайти конкретну інфу на конкретну тему. А допомогти у переміщенні корисних порад у підгілки допоможуть самі автори корисних постів (кинувши їх повторно ). Але якщо це буде гімор для всіх то вважайте що я цього не писав .Не хочу нав"язувати свою думку , просто намагався полегшити життя користувачам ресурсу . З повагою !
Паша Лахай зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
Vintik (16.01.2010), Сергей Шишкин (17.01.2010)