Вирішив викласти своє бачення майбутнього розвитку, а також проінформувати аудиторію щодо минулих рішень Президії ФРСУ . В цьому бачу причину поганої роботи обласних федерацій по інформуванню своїх членів.
Почну з 2008 року, коли на Конференції даної громадської організації був обраний новий Президент, затверджена Президія і назначені керівники напрямків риболовного спорту (виконавча влада). Зразу зауважу, що немає потреби чекати Конференції, керівник напрямку може бути назначений будь-коли.
Керівник напрямку – тренер національної збірної, відповідає за принципи її формування, а тим паче – за результат.
На Президії був затверджений і перелік рейтингових змагань (КУ і ЧУ). Всі інші змагання носять інформативний характер для керівника напрямку.
В 2008 році на основі ЧУ і КУ був визначений рейтинг спортсменів і визначено склад збірної 15 чол (10 кращих по рейтингу + 5 за правом керівника напрямку)
Склад збірної затверджується на Президії, де членство кожного спортсмена збірної обґрунтовується саме керівником.
Нічого не змінилось і в 2009 році. Був визначений рейтинг ( не зрозумів тільки кому куда було потрібно печатку поставити) і визначена не 15-ка, а 20-ка кращих спортсменів – кандидатів в збірну. Адже якщо спортсмен навіть по результатах одного змагання попадає в 20-ку кращих, значить його досягнення заслуговують уваги.
Дальший розвиток подій при необхідності підготовки збірної до міжнародних змагань передбачав проведення відбору в декілька турів для визначення остаточного складу.
У всіх видах риболовного спорту так і відбувається, і ні у кого не виникає запитань на зразок „Нащо я їхав в Запоріжжя ?”. Також хочу повторити, що остаточний склад формує тренер-керівник напрямку. Тут враховуються різні фактори аж до психологічної сумісності спортсменів.
В жовтні 2009 року я попросив зняти з мене обов’язки керівництва і рекомендував на цю посаду Анатолія Дубину.
Причин мого рішення достатньо, але основною вважаю є те, що людина на цій посаді повинна бути свого роду меценатом (не тільки матеріально, але і свого вільного часу).
Я, з 2003 року організувавши і відвідавши близько півсотні змагань, і так запізнився з своїм рішенням.
Тому, виходячи з посту Анатолія Мефодійовича і елементарної логіки хочу поздоровити його з призначенням на цю посаду.
Ніби все, будуть запитання – запитуйте, телефонуйте. Тел. 0503386805, Skype – diyaua.
Востаннє редагував diyad: 02.02.2010 о 13:57.
|