Перегляд одного допису
Старий 02.02.2010, 08:26   #1314
Бадардинов
Banned

Звідки Ви: Киеве. ДВРЗ
Дописи: 608
Дякував: 229
Дякували 560 раз(и) в 174 повідомленнях
Цитата:
Допис від diyad Переглянути допис
Вирішив викласти своє бачення майбутнього розвитку, а також проінформувати аудиторію щодо минулих рішень Президії ФРСУ . В цьому бачу причину поганої роботи обласних федерацій по інформуванню своїх членів.
Почну з 2008 року, коли на Конференції даної громадської організації був обраний новий Президент, затверджена Президія і назначені керівники напрямків риболовного спорту (виконавча влада). Зразу зауважу, що немає потреби чекати Конференції, керівник напрямку може бути назначений будь-коли.
Керівник напрямку – тренер національної збірної, відповідає за принципи її формування, а тим паче – за результат.
На Президії був затверджений і перелік рейтингових змагань (КУ і ЧУ). Всі інші змагання носять інформативний характер для керівника напрямку.
В 2008 році на основі ЧУ і КУ був визначений рейтинг спортсменів і визначено склад збірної 15 чол (10 кращих по рейтингу + 5 за правом керівника напрямку)
Склад збірної затверджується на Президії, де членство кожного спортсмена збірної обґрунтовується саме керівником.
Нічого не змінилось і в 2009 році. Був визначений рейтинг ( не зрозумів тільки кому куда було потрібно печатку поставити) і визначена не 15-ка, а 20-ка кращих спортсменів – кандидатів в збірну. Адже якщо спортсмен навіть по результатах одного змагання попадає в 20-ку кращих, значить його досягнення заслуговують уваги.
Дальший розвиток подій при необхідності підготовки збірної до міжнародних змагань передбачав проведення відбору в декілька турів для визначення остаточного складу.
У всіх видах риболовного спорту так і відбувається, і ні у кого не виникає запитань на зразок „Нащо я їхав в Запоріжжя ?”. Також хочу повторити, що остаточний склад формує тренер-керівник напрямку. Тут враховуються різні фактори аж до психологічної сумісності спортсменів.
В жовтні 2009 року я попросив зняти з мене обов’язки керівництва і рекомендував на цю посаду Анатолія Дубину.
Причин мого рішення достатньо, але основною вважаю є те, що людина на цій посаді повинна бути свого роду меценатом (не тільки матеріально, але і свого вільного часу).
Я, з 2003 року організувавши і відвідавши близько півсотні змагань, і так запізнився з своїм рішенням.
Тому, виходячи з посту Анатолія Мефодійовича і елементарної логіки хочу поздоровити його з призначенням на цю посаду.
Ніби все, будуть запитання – запитуйте, телефонуйте. Тел. 0503386805, Skipe – diyaua.
Яйцо курицу не учит, посему просто выскажу несколько своих соображений на этот счёт.
судя из этого поста можно сделать себе вполне ясный вывод — уверен в своих силах, едь на ЧУ и этого хватит. Потом уже можно ехать на отборы (ИМХО тоже не совсем понятные если учитывается психологический фактор при квоте 5 от руководителя направления *а это целая команда*).
Как по мне данный принцип настолько непонятен и запутан, что он больше похож на принцип лояльности к руководителю направления. Именно поэтому будут каждый год свергать любыми способами руководителя направления дабы протолкнуть "по психологической совместимости", или ещё как свою команду на ЧМ. Кстати это видно в предложенном рейтинге от Дубина А.М. Уже видно.... а ещё не было дел. Фамилию Дубина я привёл просто как наглядный пример, без перехода на личности.
Да и как быть с развитием фидера тогда, если место в претендентах можно получить по одному соревнованию (при том количестве фидерменов которые соревнуются на данный момент в Украине)??? Какую информацию получат новички в фидере если бомонд будет выступать только на одном соревновании в Украине, а потом на закрытых для всех отборах?
И зачем объединяться в команды, если можно "объединиться" с руководителем направления на паре тройке рыбалок за бутылкой коньяка? Или сухие и неумолимые цифры статистики уже ничего не стоят?

Молю Бога чтоб возглавил человек не предвзятый ни к кому из нас ..... чтобы не формировал сборную только лишь по своему усмотрению.

Востаннє редагував Бадардинов: 02.02.2010 о 08:43.
Бадардинов зараз поза форумом