Цитата:
Допис від Виталикм
... Это сродни рыбколхозам. Да, они выгребают рыбу. Но и зарыбок проводят в обязательном порядке...
|
Як тут сказати. Місяць назад спілкувався з трипільськими «колгоспниками». На зарибок вони здали в тому році по 300 грн. кожен. Споглядаючи багато років підряд їх роботу, я єдине що я можу сказати – цього недостатньо. Риби з року в рік стає менше. Тільки зірвало лід все русло було перегороджено сітками відстань між сітками була іноді не більше 200 м. Результатами свого лову вони відкрито похвалилися – з однієї сітки знімали до 2 мішків судака. А мені зробили зауваження, що я спізнився, бо мовляв, ще кілька днів по тому вони брали сомів по 30 кг. Проте вже на позаминулих вихідних бідкалися – не йде риба. Добре, що лід зірвало і риба пішла по просторам.
Ось такий виходить «колгоспний» зарибок

.
---------- Добавлено в 09:19 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 09:00 ----------
Цитата:
Допис від Лясковский Александр
...проехав 350 верст сначала ехать в Переясл., там убить кучу времени, стоя в очередях для оплаты отловочного и лишь после этого возвращаться в Хоцки....
|
Спробуй інший варіант - членство в Громадській інспекціі рибоохорони. Сплативши внесок, у тому році це було 150 гр., члени організації отримували дозвіл рибалити на 1 рік.
http://www.dozvil.net/