Цитата:
Допис від Вова
Уважаемые Гуру фидерной ловли , извините ,что к Вам обращаюсь , но у меня возник вопрос на который Вы явно можете ответить. Дело в том ,что в прошлом году я приобрел свой первый фидер производства Shimano Besmaster и столкнулся с такой проблемой: колени стыкуются очень плотно ,а вершинки садятся на свои места только с разгона  . Расстыковать потом это все очень проблематично , а с вершинками это вообще отдельная история ,и обматываю полотенцем и поливаю водой ,ну просто кошмар какойто. У меня их два ,до110гр и до 150гр и ведут они себя одинаково. Помогите советом, как сэтим бороться. 
|
У мене така ситуація як з Бестами так і з Антаресами. Думаю проблема в тому, що дуже точно підігнані згони. правда ця проблема виникає тільки на жарі. Як з цим борюсь. Знімаю катушку і фідер на 1-2 хвилини в воду, щоб остив.Потім одною рукою беру за один склад біля з"єднання другою за другий склад, чуть дальше. Щоб роз"єднати потрібен різкий ривок, це важко зробити, але його можна зробити наступним чином. Різко тягнете на себе і при цьому запястям руки, яка біля з"єднання, впираєтесь, чи вдаряєте в коліно. Я тільки так вирішую цю проблему. Може щось незрозуміло, то вибач, простіше показати один раз і ти зрозумієш як все просто.
Ще одна маленька порада, ніколи нескручуй з"єднання, карбон може потріскатись. Також незмазуй парафіном, це тільки ускладнить процес. Парафін ще більше ущільнить з"єднання.