так як нездала погода зіпсувала стан Дністра ще десь на тиждень, змушений був в черговий раз їхати не на річку

місцем рибалки був обраний кар'єр неподалік Львова.
Все таки є щось в рибалці на самоті, іноді зовсім не потрібні напарники

І так склалось що на цій рибалці я був теж сам

По дорозі налаштовував на успіх Dire Straits

Кар'єр цей дуже цікавий, перш за все що рибалка з берега там майже неможлива через стіну камишів завширки з метра 3, а рибаків на лодках там теж немає

Отже рибачив на досить великому кар'єрі я теж майже сам

майже - тому що побачив все таки 2-х рибачків які ловили з берега.
Гладь і плить великої водойми заспокоювала, а окунець з 5 метрової глибини досить гарно навантажував 6010 на черговому виважуванні. На улюбленій точці ранішній кльов досить швидко закінчився, тому вирішив половити краснопірку, а так як 60% моїх колєбалок це альфредіки

ними і почав спокушати рибку.

Краснопірку ловити закінчив після того як вирішив що для таранки вистачить, і знову поплив шукати окуня. Окунь клював якось неохоче, тобто він клював і постійно клював але якось мляво, відповідно я хотів щоб було як на "черных камнях" тому почав експерементувати з силіконом, благо, а може якраз навпаки, силікону в мене піврюкзака тому експеременти продовжувались до тих пір поки не нацепив СанСанича від Екогіру. СанСанич вставив навіть іменитого джавіка, а також декілька видів шакаловської, та мегабасової гуми, я вже не згадую різних релаксів чи мансів і навіть поролон

. Правда вартує відмітити Цунекіші, але коли клятий окунь відірвав декілька хвостиків, а пачка цунекіші в мене тільки одна, я вирішив поберегти її для ще більш прискіпливої риби, тому чистоти експеременту не відбулось.
Розкажу що відбувалось з СанСаничом

СанСанича ЖЕРЛО, жерло по різному, і на падінні і на смиках і коли він просто лежав, а коли тянув з скаженою швидкістю то завжди за ним на такій же швидкості плило з 10 окунів. Сподобався мені СанСанич тим що він досить твердий, тобто на гачку МН-12 тримається він ну дуже добре, окунь його жер поки не зЖерав

вірніше скоріш за все поки не атакував окунь вже більше 100грамів, що теж не може не тішити

Загалом мясозаготовка відбулась успішно, вся риба збережена для подальшого її вживання у вигляді таранки. Героя дня (СанСанича) можна побачити на останній фотці.
Висновок: решту піврюкзака потрібно забити СанСаничом, а ще краще все пустити в розхід і мати тільки СанСанича

Звісно хтось може сказати що це досить безапеляційно і однієї рибалки мало для висновків

ну але висновок в мене саме такий