Саша, дякую за звіт, відверто, правдиво, але обітцяв без шури-мури, а в мене є підозри на те, що не все говориш, тобто є шури-мури.
1. Ви з Миколою зрозуміли, що марсель, ( як я розумію він же ВДЄ) найкраще працює якщо його зволожити за 1,5-3,0 години до старту. То чому ти його зволожив звечора???

. чи може в Києві ночі стали такими короткими???

2. По чому і в якій розфасовці почнеш продавати воду з артезіанської скважини(62м.)
3. Саша ти замочив і зварив 1 кілограм гороху, поділився порівну з Миколою. В пункті №7 говориш, що весь горох (0,4 кіло) викидав вводу в якості прикорму. Саша я часто варю горох і знаю точно, що один кілограм після варки перетворюється в ТРИ кілограми. Щож получається, 1,5 кг Миколі, 0,4 кг вводу, тоді куди дів 1,1 кг гороху???



А кажеш ніяких - ШУРИ-МУРИ.

Нас непроведеш, ми вміємо читати.