Перегляд одного допису
Старий 24.09.2010, 11:22   #4592
КАП

Звідки Ви: Днепропетровск
Дописи: 1.375
Дякував: 3.084
Дякували 3.029 раз(и) в 676 повідомленнях
Цитата:
Допис від iva Переглянути допис
to КАП
Так, я водій. За останні три роки лише один штраф. Пішов і заплатив. За що, в при виїзді з одного з населених пунктів ну дуже далеко стояв знак, і я вирішив, що його взагалі немає.

».
Я понял ты в селе живешь?Там с ГАИ попроще...В большом городе все увещевания идеалистов о соблюдени ПДД заканчиваются..(ну сами знаете чем)

---------- Добавлено в 11:22 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 11:14 ----------

Цитата:
Допис від iva Переглянути допис
to КАП

Людина, яка не знає свого минулого не має майбутнього. А пошуки своєї ідентичності, у людей з подібними переконаннями, закінчуються без аргументними теревенями (іноді чи як правило під пиво чи інші напої). А потім з такими «переконаннями» щось намагаються зробити і відстояти свою життєву позицію. Смішно.
».
Минуле знаю(у меня два высших и золотая медаль в школе),в будущее смотрю с рациональным оптимизмом.Под пиво предпочитаю "о бабах или о футболе"А история,на которую нынче ссылаются десятки раз перекручена и переосмыслена в угоду тому или иному политическому строю,поэтому отношусь к ней с достаточной долей скепсиса.К идеалистам не отношусь.Ничего смешного
КАП зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
nesen1 (25.09.2010), pithon65 (24.09.2010), Vintik (24.09.2010), Коротов Сергей (24.09.2010)