Перегляд одного допису
Старий 03.12.2010, 00:00   #733
sasa577

Звідки Ви: Киев.
Дописи: 667
Дякував: 1.363
Дякували 1.136 раз(и) в 282 повідомленнях
Цитата:
Допис від Radul Переглянути допис
на рахунок Д.Т. тієї зими підказали, щоб покращити якість соляри ,повні ємкості на тиждень (орієнтовно ) поставити, а потім злити "вершки". я так і зробив. купив євро Д.Т. поставив в залізному гаражі, якраз був мороз . з 20 літрової каністри літра 3 густого замерзшого парафіну і грам 100-50 замерзшої води. от вам і євро і ціна відповідна.
хоч треба льопаться але після побаченого, на зиму іншого виходу небачу, форсунки дорого нині коштують. а присадки лить нехочу.
у меня обыкновенный TD и той зимой солярка превращалась в кисель на ходу жмеш газ а машина ехать не хочет ,останавливаешся на пару минут и опять потихоньку едеш,присадки не помогают ( я лил но они действуют до определенной температуры ) , простой способ :я заехал на заправку и плюхнул в бак пять литров бензина( из расчета 10 к 1) и машина ожила.Дизель бояться не надо.Новомодные системы,ЦДИ , вернее форсунки убивает именно качество соляры,а для старого типа впрыска качество особо не почувствуеш.Я лил и евро и заправлялся на сельских заправках,машина ехала практически одинаково.
sasa577 зараз поза форумом