Цитата:
Допис від Danaj
Если ты еще раз вмешаешься в опыты академика и станешь на пути технического прогресса, я тебя... (Милославский).
Не могу сказать о назначении шланга.
Для надувания он, али наоборот.
Немчик про то забыл написать.
Можно вентиль ниже загубника вмонтировать.
Пробку, в крайнем случае в загубник вставить.
|
Згоден, технічні моменти ми залишим світлим головам-кулібіним, я не сумніваюсь що там можна щось придумать

Цитата:
Допис від Danaj
Зненацька тільки дристявка нападає
|
І то з попередніми ознаками-симптомами, хвилин 5 є щоб напрягти булки і добігти до: туалету, кущів, підвалу, МкДональдсу і т.д.(необхідне підкреслить)
Цитата:
Допис від Danaj
Причин потери сознания множество.
Гипоксия, сердечная недостаточность, перегрев, либо переохлаждение организма...
Клиника проявляется не моментально.
Это не инсульт.
|
З перегрівом чи переохолодж. особливих порблем не бачу, винирнуть нічого не заважає, стало погано - всплив взявся за буй і гайда на берег.
З серцевою недост. - а навіщо хворій людині так ризикувати і лізти на глибини? Хочеться в ПО? Пурнай по очерету, по мілководдю.(звісно, я не медик чогось можу не розуміть і про цю хворобу мало знаю, але звучить серйозно, тож і поводитись треба відповідно)
А от при гіпоксії дійсно передують певні сигнали-симптоми, але у випадку різкого викиду адреналіну у кров

(стрельнув гарнющого жабу, або навіть не гарнющого і не жабу, але стрельнув і зрадів, кров закипіла) ці сигнали притупляються і можуть бути взагалі нерозпізнані, або проігноровані (мля! да щеж рано взпливать, чуйствую себе ще живчиком, зара рибку з корчика-кущика заберу і винирну..) І вже тут, при підйомі приходить 3.14Zдець, і саме зненацька і нерозпізнаний заздалегіть. "3.14Zдец подкрался незаметно, хотя заметен бил із далека"(нар.мудрість)
Все сказане ІМХО звісно.