За дивними вигинами обставин совкової буденності свого часу мав доступ до багатьох музичних новинок. Приміром, "Made in Japan" слухав на вінілі вже через місяць після його виходу. І вже тоді, в молоді роки, сформувався певний стереотип - я слухаю рок, тільки рок і нічого крім року!!!

Лише згодом прийшло розуміння - є ще і інша музика. В тому числі теж дуже непогана. Мало того - є неякісний рок, є просто якісь прохідні пісні, які написані для того, щоб наповнити диск/касету/платівку до пристойного рівня. Мало того - такі "прохідні" пісні є навіть у Deep Purple

!!! До чого це я??? Не треба добровільно зашорювати себе. Тим більше не варто, коли хтось це робить з вашої мовчазної згоди!!! Не давайте іншим можливості нав"язувати вам свої смаки. Просто пропускайте все, що ви чуєте, через свої відчуття, свій настрій. І не бійтесь казати, як Юрій Юліанович: "Я называю плохое дерьмом, а хорошее - КРАСОТОЙ!!!" Сучасні психо-фізіологічні дослідження свідчать, що індивідуальність у сприйнятті музики має дуже широкі межі. Тому не варто під когось підлаштовуватись. Навіть якщо ця людина - ваш кумир. Слухайте музику і слухайте себе...
І ще... Вибирайте музику під настрій. Приміром в машині я слухаю щось драйвове, навіть у корках. А коли їду стомленим за чермом і хочу спати - тільки Ramstein i Metallica допомагають не заснути... Та ті ж самі пісні навряд будуть доречними в ході романтичної вечері. Тому варто іноді знімати маску непримиренного рокера і слухати щось спокійніше...

П.С. З приводу інтернет-радіо. Є така адреса - myradio.com.ua Дуже багато каналів, де містяться тематичні добірки досить якісної музики. Рекомендую...

П.П.С. Останнім часом щось у
кантрі-стайл хилить...