Перегляд одного допису
Старий 17.02.2012, 17:48   #2478
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від ZooM Переглянути допис
Думаю что ограничение должно быть только по длине удилищ, а какой кончик это дело индивидуальное. Если спортсмен считает что в данных условиях нужен кончик "барбелл" или "эйвон", то это его право и его тактика. В поплавке, к примеру, если я использую болонскую оснастку я могу использовать на ряду с классическим болонским также и длинное матчевое удилище... Суть фидера, на мой взгляд, не в кончике, а в принципе ловле, в оснастке, то бишь донкой с кормушкой. ИМХО
Підтримую. Кому заважає використання карпової палки скажем на "Весняній плітці." І які такі суттєві переваги у неї будуть скажем в Пустовітах. Невже фідером складніще виважувати тогож карпа? Не бачу причин забороняти. Також обовязкове маркування кінчиків в озах чи грамах. А якщо якись виробник не промаркував, то що, недопускати спортсмена до змагань?
В нашій країні дуже люблять все забороняти. Заборонили волос, рогатку, маркер і т.д.На ЧС навіть розмір гачка регулюють і довжину повідка. Вони просто тупорилі, можна тільки дивуватись таким правилам.
А я навпаки за те, шоб дозволити все, або максимально все. Чим більше можна, тим цікавіше, тим менше порушень.
AXIC зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Edgik (17.02.2012)