Підготовкою до кубка був традиційний турнір Лящ-2012. На ньому ми вирішили перевірити два склади прикорми VDE. Але примхи погоди та «болото» примусили ловити бичків (за весь час зловив 3 плітки та одного синця). Тішило тільки те, що сусідів я обловив
1-й день. Капітан витягує мені сектор Б11 – самий нижній в зоні Б. Теоретично це непогано, а як насправді невідомо. Але собі капітан витягує сектор А9 – між нами 20 метрів. А оскільки корм однаковий – це не дуже сприятливий варіант. Вибираю дистанцію та виставляю 3 вудлища. 1-а риба – і не бичок. Вау! Але потім приходить він – бичок. 1-у половину етапу так і ловлю. То бичок-бичок-бичок, то біленька. В другій половині вирішую змінити трошки тактику, та намагаюсь зловити ляща – без нього діла не буде. В черговий раз перезакинувшись бачу що ківертіп почав «танцювати». Акуратно піднімаю вудлище і відчуваю на тому кінці рибу. Потихеньку підтягую рибу, встаю з платформи щоб не обрізатись ракушкою, та акуратно завожу ляща в підсак. Враховуючи, що я один на всю зону ловлю ляща – маю шанси на трійку. Зважування показує, що я на 50 гр обхожу Мішу, який на бичках зробив 2-й результат. У капітана 5-й результат і командно ми треті (від першого м’ясці один бал – і ми маємо всі шанси залишитись в призах). В зоні А всіх декласував Вітя, який злови 5 лящів та загально більше 10 кг. В мінусах – 1 кормушка та грузик, 30 повідців
2-й день. Капітан витягує собі Б11 (це ж мій сектор!!!), а мені сектора А7 (печалька – в зоні А найкраще відловились перші сектори, поряд Міша – але в нього перевага від нижче по течії сидить). Довго перевіряю дно. Вибираю дистанцію та виставляю 3 вудлища. Корм та тактику не змінюю. 1-а риба і не бичок. До речі цього дня їх було всього 2 чи 3, а так стабільно ловилась гарна плітка, в прилові густірка, синець та чехонь. В 2-й половині етапа ловлю ляща. Тренер приносить інфу, що початок зони має по парі лящів. Мда… Але поки що сусідів я обхожу і продовжую ловити свою рибу. Причому оскільки ракушка дуже зла ловлю повідцями товщиною 0.20 (так вони довше живуть). За 20 хвилин Льоша в А9 виймає ляща за 2кг. От такої. А в мене за останні півгодини жодної покльовки. Нервово чекаю на зважування. Оскільки приходять новини що Вітя та Федя мають по 4 бали. Зважують мене – і я вже другий, а там ще попереду Чіма та Семен з лящами ((( Закінчилось зважування –
ЙЕЕС. Я займаю друге місце в зоні, та 1-е загальне місце. Рахують команди… і ми з 14 балами 4-ті (програли двом командам по вазі), знову 4-ті як на ЧК-2012
А далі злива, нагородження, медалі, кубки, призи
Дуже приємно, що я вдруге поспіль виборюю кубок Києва (та ще й на набережній – яку тепер можна назвати мон амур) в такій сильній компанії
Подяка
АК за прекрасний корм
VDE
Подяка капітану
Visko за все!
Подяка всім, хто допомагав та вболівав