Погодка сьогодні для ловлі з лодки паскудна. Але справжніх затятих рибаків не так просто злякати

Двома човновими екіпажами вирішили заховатися від вітру за стінами камиша!
Погодка була явно "щуча", та забігаючи вперед, скажу що мені вдалося вговорити лише одну невеличку зубату.
Я в останні кілька рибалок, якщо є можливість, стараюсь використовувати поверхневі приманки. Така рибалка дуже видовищна! Сьогоднішня рибалка не стала винятком! Заховавшись за стіною камиша від вітру, ставлю волкер Usami Enpitsu 53 DW і от на гачку вже перший полосатий
Через кільки проводок за третім разом ще один полосатий стає жертвою волкера.
Далі в хід пішла різна їстівна резина. Одна із моїх улюблених приманок - Keitech Sexy Impact 2.8" на офсеті. Точний заброс під стінку камиша, удар, і знову невеличкий окунець радує своєю покльовкою.
Кажучи по секрету, сьогодні ця приманка працювала на ура, сьогоднішнім фаворитом вона була не тільки у мене
З окунем все більш-менш зрозуміло. А от бажання зловити "зубату мамашу" не покидало мене. Відклавши в бік УЛ я розчехлив свою баспару і в бій полетіли воблера. Мої намагання вговорити на покльовку щуку були марними! Тут я вже не знаю на що й списати... вроді і погодка така як потрібно, і місця досить перспективні... толі їй мої воблера не сподобалися, а може й анімація... незнаю, гадати можна довго. На довго мене при такій ловлі не вистачило і я знову повернувся до УЛ.
Після кількох забросів в лапушках получаю чітку покльовку, та вже на виважуванні розумію, що це не окунь

Після невеличкої фотосесії щучка повертається в рідну стихію підростати
Великого окушка також не було. Попався один чуток більший все на того ж "сексіка", який через лапушки без проблем був доставлений в човен.
В загальному рибалка вдалася! Приємна компанія, гаряченький чайок, обід на свіжому повітрі

Окунь радував своїми покльовками регулярно, головне було його найти