Перегляд одного допису
Старий 17.10.2012, 18:48   #1898
tihan

Звідки Ви: Варва, Чернігівська обл.
Дописи: 243
Дякував: 380
Дякували 252 раз(и) в 31 повідомленнях
Цитата:
Допис від Рак Переглянути допис
В воскресенье был на точке, пробовал найти ласту, разбили буями участок на квадраты, но как и предполагалось , при Каневской течке да на 15м. Х.З. куда её приземлило, Серёга (Tihan) дай Боже ему здоровья, выседел геройски в лодке при таком катаклизме-ветер+дождь
Ну так да. Я б із задоволенням тусонув по бережку, дик якорь то в корчику, і я, як бичок на налигачу сиджу в човні на форватері. Руки покадзюбли так, що і відрізати якорь-реп не зумів би. Хоча, як би баржа йшла, мо і перегриз би кликами як бобер. А так довелося чекати допомоги знизу

Цитата:
(нету зимней шкуры-кстати предлагайте), и был уличён в одноособном употреблении фронтовых 100 гр.,после чего выдал рацо -выбросить и вторую ласту и типа проследить где придницца, эва как.
Так, шкуру пропонуйте. Заодно і компанію пафіласофствавать на форваторі під рюмку чаю . Взагалі, для чого одна ласта?! в одній же не поплаваєш?! А ще, як математик математику, якщо викинуть за борт другу ласту, то ймовірність знаходження однієї ласти виросте в 2 рази! Теорія ймовірності в допомогу.
Цитата:
Так что буду чаще посещать ветку "находки под водой". Попутно выбраковывал пару-тройку судачков. Вода с прошлых вых. немного помутнела и остыла с 16 до 12 С, в комплекте куртка-7,штаны-5, носки-5,перчи-2,5-подостыл.
Падастил - в перекладі на українську звучить "Труханило мене як петлюрівську гармошку, і тільки фронтова, 14-ти елементна настоянка привела мене в цигун...".
А взагалі, ласту можна було і знайти. Але тонкий склад конституції Віталія, його душевність і чуйність до біоценозу при кожному зануренні шепотіла йому: "Віталій Іванович, глянь, як тут, на 15-ти холодно, темно, голодно і самотньо цьому судачку, прив'яжи, хай не мучиться "
Всім гарних вражень від охот і душевних компаній
tihan зараз поза форумом  
11 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей