Цитата:
Допис від Лясковский Александр
А кто еще накидает рецептов по готовке грибов-зонтиков, какие нюансы подготовки и приготовления?
|
відварити, луску не чіпаю, легенько відбити з нижньої сторони, вони тоді вирівнюються. перчик, сіль, мука, яйце і на пательню.
а маленькі які ще не відкрилися, після відварювання перчим, солимо і легенько підсмажуємо. в іншій посудині взбиваємо яйце, два+ ложка сметани та натерти твердого сиру і залити гриби, а можна і зверху натерти сир для корочки.
Цитата:
Допис від Strayer
А солить или мариновать зонтики можно, кто в курсе? 
|
точно не маринують, а солити-можливо, незнаю.
коли дуже багато є, тоді відварити, легенько відбити і в морозильці розкласти поштучно, щоб замерзли, а тоді скласти порціями і в пакет, зимою як знахідка, звичайно свіжі смачніші.