Перегляд одного допису
Старий 25.10.2012, 14:51   #194
Zdan
 
Аватар для Zdan
 
Реєстрація: 06.02.2009
Звідки Ви: Киев, М Дарница
Дописи: 209
Дякував: 3.101
Дякували 792 раз(и) в 138 повідомленнях
Цитата:
Допис від Виброхвостка Переглянути допис
Купила обалденно свежее мясо, но купила я его сегодня, а шашлык будет послезавтра вечером. Итак что мне делать? Мариновать сейчас? Мариновать завтра? Мариновать в субботу? Если мариновать не сейчас, то кидать его в холодильник или морозильник? Ну и - какие специи рекомендуют маститые шашлычники?
Ні в якому разі не сувати в морозилку!
Маринувати зараз теж не раджу, забагато часу виходе для маринування.

Найкращий варіант, обсушити мясо паперовим рушником, замотати в фольгу і покласти в холодильник, якщо мясо хороше і свіже то нічого з ним не буде. А в суботу ранком порізати і замаринувати.

Спеції: чорний перець, трішки червоного, зіра (+ цибуля)....або ж можеш на базару у чурок купити пакетик для шашлика (5 грн коштує, тобі вистачить і має сподобатися)
Zdan зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
brutus (30.10.2012), Виброхвостка (25.10.2012)