Перегляд одного допису
Старий 28.10.2012, 23:01   #383
Valentina

Звідки Ви: Бровары
Дописи: 1.006
Blog Entries: 15
Дякував: 10.674
Дякували 18.588 раз(и) в 681 повідомленнях
Українка.

Отже, з ночі час переводити не стали, щоб не заплутатись про світанок: вічно сперечаємось з Івановичем, коли світає.Тому на воді були, коли навіть сіріти не почало. Заради цікавості вирішили випробувати на собі удачу трольщиків, - дуже часто у звітах читала, що "прямо после выхода с базы гупнула щука десятка", або "сом 40 кг на TD-11". В нас нічого по ночі не гупнуло. Мабуть, не той колір силікону вибрали сьогодні.
А потім - мене вперше за 2 роки користування підвів шнур... ТАКА КЛЮВАКА!!! Такий мабуть судачище був!!! Чотири ривки - і обрив...В місці з"єднання шнура з карабіном... А головне - твістерок класний риба собі на пам"ять про зустріч вирішила залишити... Буде тепер красуватися перед своїми друзяками: "От яка у мене прикраса, подивіться! Навіть щука 5,5 кг її відірвати не змогла, а я - сильніша!" І чому я не набрала їх штук п"ятдесят, сама ж людям продаю і раджу? "Сапожник без сапог!"D
Ну коли настрій настільки зіпсовано, - можна далі й не закидати. Так за весь день нічого і не знайшли. Чи то "давлєніє", чи що... Риби на ехолоті - замість мультиків можна дивитись, а - не бере! Чого тільки не пропонували їй: і твістери, і віброхвости, і ці... з козлячої шерсті...Не бородки, а такі на джигу нав"язані, пензлики кольорові. Та і бородку тягала, - все не те. Аж поки сонце не стало сідати.
Аж тоді, червоніючи від сорому, ми спіймали по 2 майже судачки, по одному малятку відпустили. А потім на той же "предатор" старого зразка повівся сомик... Ну що ти будеш йому казати, - осінь глибока надворі, а воно їсть!
В загальному те, що я побачила: біла риба частіше всього дуже розведена водою, але місцями стоїть стіною. На глибинах менше 4 і більше 8 метрів її майже немає. Хижак - біля "стін" білої.
Вода 10,4 градуси.
А після рибалки, звичайно, виконали свій громадянський обов"язок. Нас навіть в такому одязі не вигнали, уявіть!
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1.JPG
Переглядів: 1609
Розмір:  111,8 КБ
ID:	224559   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  0000.jpg
Переглядів: 1402
Розмір:  44,0 КБ
ID:	224560  
Valentina зараз поза форумом  
100 користувачів подякували