Цитата:
Допис від alko
Да ловля будет интересна. Тактика (поиска, ловли), проводки, оснастки, приманки. Под это подпадает только монолог Митюрича в лодке. Но не закупка барахла в магазинах. И уж тем более того барахла которое 99% позволить себе не могут.
|
А яка різниця в тому,які снасті "купували" в магазині учасники відео і який відсоток може собі дозволити іх чи ні ?! Я думаю,що жодного значення цьому придавати не потрібно,показали таке відео,ну і молодці,і ображати нікого не потрібно при цьому. Там жодного натяку на те,що хто не може собі дозволити такі снасті той .....такий-сякий,немає. І не потрібно шукати у всьому підтекст,бо в даному випадку
дуже добре видно те,що кожен побачив те,що хотів побачити ...

От,якби ті ж самі персонажі відзняли відео,в якому продемонстрували б як вони купують на базарі в "черепашці" якісь бюджетні снасті і ловлять на позаминулорічні приманки (бо вони залишилися з попередніх рибалок),то впевненний,відсоток тих,кому це сподобалося б,зашкалював,і жодного слова негативу не пролилося би. А потім, ще роки зо три, на форумі "обсмоктували" б снасті ці і які вони класні,було б "а в мене таке також є,а в мене таке,тільки трошки підточив ...

А хлопці були б МОЛОДЦІ,бо вміють ловити рибу, "рЄспЄкт їм і уважуха" (прошу вибачення за використання самого дебільне словосполучення в світі)...
P.S. Напевно,дарма це все написав,бо зараз почнеться ...