Цитата:
Допис від KIPet
Млін, яка класна тємка була про шерстяні шкарпетки! Екзотика! А я зі своїми тупими ножами все спортив... сорі... 
Перефразовуючи фразу з "школи голого..." зрозумів, що " кожен точе як він хоче"! 
|
Ну от,шановний Петровичу,завдяки фоткам ваших ножів,наш шановний форум і винес вашим ножам вирок:
1.Беркут правильно зазначив,що до ножів УБИТИХ В ХЛАМ!Видно що людина не ботанік і не бакір!

Не маючи спеціального обладнання,на будь якому бруску в ручну Ви їх до весни не заточите.Я тому і запропанував зробити фото,щоб менше по клаві стукати.
Висновок:Ножі потрібно заточити таким чином щоб кінець закінчення обох лез,великого і малого був гострий.У Вас він, або обламаний був,або точила людина яка не знається на фізиці.Якщо можна зняти ножі,краще їх замінити!!!Справа в тому на що?В Києві ще можна щось підібрати.Добре!Ви не залишили в своїх данних мобільного.Дзвоніть на мій,або надішліть свій.Я вам передам те що потрібно,в мене дуже багато співробітників зі Львова.Це буде набагато швидше,ніж Ви знайдете хто це зможе зробити у Львові.Про гроші не турбуйтесь,це не буде НІЧОГО коштувати!