Перегляд одного допису
Старий 11.02.2013, 15:32   #2245
KIPet

Звідки Ви: Львів (Lemberg)
Дописи: 92
Дякував: 84
Дякували 50 раз(и) в 32 повідомленнях
Ну все, мужики! Вчорашній день на льоді з моїм буром добив мене остаточно! Ножі мені шліфанули на заводі, поки ставив на бур три рази пальці ранив... Реально гості кути і кромки (вроді) не завалені, але лід я не бурив а "гладив"! Стружка була як морозиво, ще шоколаду і сиропу бракувало зверху... Пробував міняти кут атаки, піднімав на 0.5-0.8... Ніби краще але не так як хотілось би.
Рибачив з кумом, брав його 100ку совкову.... Я в шоці! Там взагалі ножів нема (!), внутрішні кути заломлені і надщерблені, але він бурить і навіть досить добре!!! Єдиний нюанс: кум вкоротив його, верхня ручка получилась на рівні грудей і це робить можливість придавити бур. Пробував не давити- всерівно входить в лід. Порівнювали кути (на око) ніби все таке ж але чому мій "не робочий".
Так як нових ножів я так і не знайшов вихід з положення бачу тільки такий :
1. Вкоротити ручку- зможу хоча б прижимати бур.
2. Приварити перехідні пластини і зробити отвори з міжболтовим 16мм- зможу придбати і поставити ЛЮБІ ножі...
Без цих пунктів з буром мені на льоді появлятись противопоказано. Вчора десяток зп'янілих пінгвінів наблюдала, як я пробував пробуритись і ржала до "не могу". Я сам з себе ржав... але щоб не доводити себе до паніки брав в кума бур і насолоджувався відпочинком.
KIPet зараз поза форумом