Перегляд одного допису
Старий 25.03.2013, 13:49   #642
Гена крокодил

Звідки Ви: Волинська обл. Луцький р-н с. Небіжка, за кривою вербою наліво...
Дописи: 519
Дякував: 946
Дякували 1.062 раз(и) в 224 повідомленнях
Дякую, що відгукнулись. Чесно кажучи не особливо вірив в путні поради, але надіявся - надії справдились. Давайте я уточню : з мультами справу мав
dd487c3b6a74.jpg
Відловив рік,щось виходило, щось ні. Про катушку ще буду вас діставати, але в іншій темі.
По площам шукати рибу я маю чим - тут цілком справиться безінерційка, а ось "корчувати" її з локальних крапок потрібно вже спецтехніка. В фліппінговій темі цікавить не сам заброс, а те, що за ним. Впевненний, що саме така манера подачі приманки приведе мене до успіху .
Далі - стримуючий ресурс вудлища ! Ви чули як скрипить шнур в кільцях, коли вудка зігнулась в бублик і далі вже не відпрацьовує? Я чув. Стало звичкою виводити окуня на піднятих руках - треба його зразу підняти над корчами і не дати йому можливість занирнути назад, рвав я десятиліброві шнури "легко и не принужденно".
Ось тому я і допитуюсь, який правильний стрій повинен бути у вудки.
Reebak, дякую, за "бутылочный строй", я це і хотів знати.Ще переконався в цьому прочитавши ось тут. Значить буду брати Луміса до 17_ти грам - там як раз магнум.
Freshman, на рахунок "опустошить карман". Морально я готовий. Я їзджу на рибалку за задоволенням і стараюсь ,щоб все було досконало. В рибалці більше ціную процес, а не результат.
Тарас, тут тема про вудлища, та і думаю,що в моєму випадку вибір вудки більш критичний, ніж котушки.
Дякую всім за поради, буду далі вас тероризувати.
Гена крокодил зараз поза форумом