Перегляд одного допису
Старий 09.05.2013, 00:54   #313
Сергей Федоров

Звідки Ви: Житомир
Дописи: 48
Дякував: 24
Дякували 930 раз(и) в 28 повідомленнях
Street Fishing
Сьогодні з Ігорем вирішили свій ранок посвятити риболовлі. Місце вибрали не далеке, на річці Тетерів в районі міста.
Десь о 7:30 ранку вже збирали снасті . До риболовлі приступили з ушастіками 3,6грам + VIBRO WORM 2", я свій залишив на розгляд підводним жителям вже на 2 забросі. Перевязуюсь і ГОВ далі. Наступна точка дарить нам окунців, правда я змінив VIBRO WORM 2" на POWERMACE 1,4" який на цих місцях проявляв себе дуже класно, так було і цього разу, окунь клював справно.

Місце нам вже трішки приїлось і тому вирішуємо перевірити ще пару минулорічних точок.
Не встигли ми до них дійти, я вирішую ще покидати з деревяного містка біля якого стояв якийсь чувак з пилкою щось там пиляв, я собі на позітіві прямую на місток і тут фраза дословно"На місток не йдіть бо там ще з ночі стоять сєті ідіть гуляйте далі", почути таке з самого ранку було неприємно. Но ми бистренько робимо правильний телефоний звінок отримуємо номер рибінспекції яка відреагувала швидко десь через хвилин вони були на місці.
Порада всім хто не байдужий до таких ситуацій не будьте байдужими.
Інспектор дав свій номер телефона і сказав що по даних ситуаціях сповіщали рибінспекцію і сказав щоб друзі теж телефонували. Бажано не погрожувати браконьєрам щоб не злякати їх а просто набираєте рибінспекцію фіксуєте це на відео, якщо є можливість зафіксувати процес поставки сітки чи її виймання то це вже 100% адмін штраф який може бути не маленький враховуючи що наприклад 1 плотва коштує 85 гривень , то можна представити який улов можна отримати, особливо в нерест. І контролюйте процес складання протоколу на відео.
якщо так буде робити кожен то браки пропадуть самі по собі, розповідайте друзям риболовал.
Давайте внесемо свій вклад в розвиток нашої природи.
Жаль що невдалось наказати власника, но наступного разу йому точно не відвертітися, рибачу я там досить часто і фотік в мене з собою постійно головне піймати його з сіткою.
Місце де це було р.Тетерів за королівською бочкою.
Рибінспекція вже поїхала і ми з Ігорем вирішили ще пару хвилин покидати і йти додому, я зловив ще одного окунця і йдемо на останню точку. Тут розмова місцевого діда з мужиком тіпа не правильно зробили ми перепитали, що маме не правильно що ставили сітку чи забрали, звісно що забрали хай би собі ловив от як після таких слів не дати в є....ло, шкода що дід. От нерозумію це заложено на генитичному рівні чи що.
Так нам і невдалося отримати повного кайфа від рибалки але внесли свій хоть і маленький но якийсь вклад.
P.S Львов Валерій, Саша Баранов, Юра Кошель ви нас надихнули, ми за вас .
Сергей Федоров зараз поза форумом  
38 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей