Перегляд одного допису
Старий 09.07.2013, 07:05   #863
Vilya

Звідки Ви: Крым,Симферополь
Дописи: 249
Дякував: 438
Дякували 976 раз(и) в 180 повідомленнях
Цитата:
Допис від Dohtur78 Переглянути допис
Ну-ну ... Вже бачу і ти (я вже це пройшов і писав неодноразово),Віталію,став на хибний шлях пошуку альтернативи Бога Гріпу ... ДАРМА ! Можу ще стопятсоттисячу раз повторити,що кращого нічого,ніж Бога Гріп,поки не існує,на жаль ... В нього лише один недолік-вага,а так все супер-пупер ... Повторюю для того,що,можливо,ще когось застережу від дурного і затратного заняття,оскільки сам набив дуже багато "синців" з вибором захвату губного,бо намагався знайти альтернативу,але,як з'ясувалося-дарма ...
P.S. Для тих,хто подумав,що так розхвалюю,так нахвалюю цей "девайс",щоб скоріше свій (один із своїх виставив на продаж) продати,то це не так ...
Тарас, привет ! Да я, как-то, вообще ещё не пришёл к любому Грипу - ни к Бога-, ни к неБога- ! Мне как-то привычней щуку либо рукой брать, либо подсаком.. Покупал на подарок приятелю, надеюсь ему понравится. А за советы спасибо, дружище, как только сам созрею для радикальной перемены способа выемки пойманной рыбы из воды - непременно тебе отзвонюсь для получения консультации !
Vilya зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням