Перегляд одного допису
Старий 22.12.2013, 15:02   #1252
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Все равно ты полюбишь меня ...)))

Ні для кого не є секретом проблема використання тонких шнурів на мультиплікаторних катушках,але з цим потрібно боротися ... Мене ця тема хвилює не на жарт і,оскільки,щоб не займатися словоблудством на форумах,повторенням курсів фізики і іншої дурнІ,вимушений якимось чином пробувати,пробувати і ще раз пробувати. Тому,буквально позавчора, отримавши свою нову катушечку Shimano Calcutta Conquest 51,в повному спорядженні:мікрокераміка,"чотирипроменева" центробіжка,новесенькі кноби,і,звичайно,мілка шпуля 1.6 мм,вибираю саме її для нового виІпону.
Розкривши торбу із своїми тільки тонкими шнурами,в якій чекають своєї участі бобін 25-30,взяв Varivas Light Game Mebaru #0.3 і намотав на катушку. Не можу сказати що цей вибір був зроблено,"як пальцем в небо",ні,зовсім ні. По-перше,тому,що він чотирьохжильний (після певних "пригод" восьмижильні шнурки ніколи більше не будуть ставитися особисто мною на мульти),а,по-друге,довжина розмотки 100 м,як я собі сам придумав,не дасть шансу шнуру "врізатися" на мілкій шпулі,а,якщо такі "бока" будуть виявлені,то її буде не шкода "розполовинити".
Для тесту,в умовах офісного приміщення,катушку поставив на палочку,зібрану на бланку Супер Траут,примотав якусь гумку,вагою 4-5 грамів і "понеслась" ... Так ось, що отримав в результаті:та гумка вилітала,як несамовита,жбурляв куди хотів:і по картинах ціляв,і по дверних замках,і по відрі,одним словом-все сподобалося. Це,звичайно,не умови водойми,ще час покаже,але жодної,навіть мікроврізки,не отримав.
Не можу не відмітити і те,що надвичайно вражений роботою катушки,настільки вона приємна в своїй "роботі",і палочка більше ствердилася на роль тієї,що не розчарує.
Ось вам,декілька мініатюр і ДАЛІ БУДЕ ...
DSC_1780[1].jpg DSC_1781[1].jpg DSC_1782[1].jpg DSC_1783[1].jpg
DSC_1784[1].jpg DSC_1785[1].jpg
DSC_1786[1].jpg

Востаннє редагував Dohtur78: 22.12.2013 о 20:34. Причина: Помилки ...
Dohtur78 зараз поза форумом  
12 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей