Перегляд одного допису
Старий 24.01.2014, 09:19   #261
КАЛАБАХА

Звідки Ви: ГОРОДОК ЛЬВІВСЬКА ОБЛ
Дописи: 409
Дякував: 737
Дякували 617 раз(и) в 85 повідомленнях
Цитата:
Допис від staffordrodg Переглянути допис
Козьма Прутков говаривал:"Зри в корень". если "зрить в корень" ,то видно кому ЭТО выгодно. И казак-бедолага швырял каменюки и беркуты его тоже били-издевались вряд ли за идею.
Посмотрите открытыми глазами-разыгрывается пъеса третьей стороны,которой выгодна и война и раскол страны, и падение экономики,и чтобы запад и восток украины ненавидели друг друга, и вот эта болтавня в инете тоже выгодна. Помните ,великий римлянин сказал:"Разделяй и властвуй"...
До выборов осталось 11 месяцев-выбирай кого хочешь,но до этого каменюки не бросай..
пЫ.сЫ. там кто-то советовал проверять таких как я на психиатрическую вменяемость...Если ВСЕХ проверить,то по совейским меркам всем место в дурке.и тому .кто мне советовал тоже.
Боротися з владою законними методами-це як боксувати з боксером або боротися з борцем(у будьякому випадку в голову настукають або хребет поламають).тиМ не меньше методи боротьби Є-навязати свою тактику боротьби!!!!!!!!!!!!! ЩО ВЛАСНЕ НАРОД НАМАГАЄТЬСЯ ЗРОБИТИ..........
По великому рахунку і розкол краіни і війна і занепад економікі і взаемна ненависть-ВИГІДНА БУДЕ ТІЛЬКИ ВЛАДІ-("Разделяй и властвуй"... )ніхто інший як представники влади були уповноважені НАРОДОМ вирішувати економічні політичні мовні релігійні територіальні та інші пИТАННЯ.....
як результат іхньоі діяльності МИ маемо-тільки серьозні проблеми-А ВОНИ МАЮТЬ ВСЕ І ХОЧУТЬ МАТИ БІЛЬШЕ І САМІ НЕПІДУТЬ...........
і не треба ЛЮДЕЙ винити що протестують-НАРОД МАЄ НА ЦЕ ПРАВО(наші УКРАІНСЬКІ ЛЮДИ-ітак достатньо толерантно бореться-повірте).
кожен з НАС свідомий того що ми повинні бути єдині і повинні любити і поважати один одного і нема у нас як НАРОДУ -зла.Є у НАС-лише окремі персонажі які нажаль у владі і нехочуть бачити НАРОД-РОЗУМНИМ СВІДОМИМ І ПРОЦВІТАЮЧИМ...................................... ....
на мою думку подальший сценарій розвитку подій в УКРАІНІ-давно вже написаний-

Як умру, то поховайте
Мене на могилі,
Серед степу широкого,
На Вкраїні милій,
Щоб лани широкополі,
І Дніпро, і кручі
Було видно, було чути,
Як реве ревучий.
Як понесе з України
У синєє море
Кров ворожу... отоді я
І лани і гори —
Все покину і полину
До самого Бога
Молитися... а до того
Я не знаю бога.
Поховайте та вставайте,
Кайдани порвіте
І вражою злою кров'ю
Волю окропіте.
І мене в сім'ї великій,
В сім'ї вольній, новій,
Не забудьте пом'янути
Не злим тихим словом.
КАЛАБАХА зараз поза форумом  
7 користувачів подякували
Igor (24.01.2014), Radul (26.01.2014), stas4 (24.01.2014), Vasil' (24.01.2014), Валерий ua (24.01.2014), Джокер (24.01.2014), Евгений Кравченко (24.01.2014)