|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Книга Благодарностей, Жалоб и Предложений.
|
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#341 |
кидалово !
|
|
![]() |
![]() |
2 користувачів подякували |
germes2002 (02.02.2017), SЕгор (02.02.2017)
|
![]() |
#343 |
Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 6.351
Дякував: 6.380
Дякували 11.198 раз(и) в 2.422 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Звідки Ви: Чубинское
Дописи: 291
Дякував: 269
Дякували 504 раз(и) в 51 повідомленнях
|
![]()
Смешная ситуация.. Купил на прошлой выставке на стенде фаворита спиннинг под троллинг, на первой же рыбалке при зацепе - он сломался, как спичка, при чем никакой перегрузки не было, обычный зацеп, я коряги спиннингом не пытаюсь поднять, а работаю отцепом. Я написал отзыв о спиннинге и поставил - 1 балл на страничке в фейсбуке, так представитель Фаворита сказал, что они мне его поменяют на новый, что может брак. Так я потратил время и деньги на доставку этого спиннинга к "специалистам" фаворита и спустя день они мне написали, что следов брака нет, замене не подлежит)) Вот такой сервис! Спиннинги фирмы фаворит - это дерь*о , как и их отношение к клиентам.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Звідки Ви: Харьков
Дописи: 105
Дякував: 225
Дякували 13 раз(и) в 4 повідомленнях
|
Уважаемая администрация, может не сюда сорри.
Мою тему закрыли а я не просил. Откройте будь ласка. http://fishing.kiev.ua/vb3/showthread.php?t=134162 Востаннє редагував RodMan: 02.03.2017 о 13:31. Причина: Тему восстановил. |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.873
Blog Entries: 22
Дякував: 457
Дякували 1.407 раз(и) в 597 повідомленнях
|
Питання-притензія до адміністрації форуму!!!!
В правилах барахолки чітко вказано: "4. В объявлениях о продаже указание цены на товар - ОБЯЗАТЕЛЬНО. В ином случае тема будет удалена." Наскільки я розумію ці правила діють тільки для звичайних оголошень? бо як показує практика, якщо оголошення комерційне, то ціну можна не вказувати? ![]() ПиСи Дійсно, якось такий однобокий підхід починає вже діставати ![]() Надіюсь, адміністрація форума зверне на це увагу. |
![]() |
![]() |
2 користувачів подякували |
Evofish (19.04.2017), Sergii Doc (22.05.2017)
|
![]() |
#347 |
всё верно - в темах коммерческого характера допускаются некоторые отклонения от правил, в т.ч. по этому пункту. Ну не покупайте у них ничего, раз они такие.
![]() С таким же успехом можно обижаться например на пассажиров первого класса в самолётах - почему их пускают без очереди и лучше кормят и поят нашару. А ещё у них часто сидения больше, чем у остальных. При этом глупо требовать рановправия и справедливости, несмотря на такую кажущуюся "однобокость" - за некие привелегие надо платить и как раз это расписано чётко и прозрачно, а не некая эфимерная уравниловка. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Звідки Ви: Киев Болею......РЫБАЛКОЙ!!!))))
Дописи: 421
Дякував: 5.702
Дякували 535 раз(и) в 64 повідомленнях
|
Осторожно "ПОКУПАТЕЛЬ"
День добрый домовые тем кто что-то продаёт. Обратите внимание на человека ник : Макс1986 Не буду говорить в общем. Но у меня на "БАРАХОЛКЕ" произошло следующие. Человек позвонил,просил срочно отправить спиннинг он ему был очень нужен. Полетел я пораньше с работы купил трубу (100 грн)Полетел на НП чтоб успеть отправить.Условие наложенный платёж(привык я доверять людям,за сколько лет на барахолке,такое первый раз) В итоге спиннинг провалялся на отделении НП никто так и не пришёл(((,пришлось ехать на НП писать заяву на возврат,а потом ехать на НП забирать мой спин
![]() ![]() ![]() ![]() P/S Зовут Коновал Максим Сергеевич тел: 0990321711 как говорится ничего личного,но вдруг.....берите сразу задаток,так будет спокойней ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 користувачів подякували |
kandreyd (18.02.2018), Okynb (09.04.2018), Viktor 74 (09.05.2017), V_pugach (07.05.2017), Ліквідація за власним бажанням (11.05.2017)
|
![]() |
#349 |
Звідки Ви: м.Тернопіль
Дописи: 110
Дякував: 13
Дякували 0 раз(и) в 0 повідомленнях
|
Купляв Катушку в Vitaksa
Купляв катушку в Vitaksa Shimano 15 Twin Power 2500s, залишився дуже не довольний так як в описі катушки було написано що все шикарно а на ділі вийшло все зовсім по іншому і получились лишні витрати в сумі +-500грн .Дуло було так :Отримав катушку на новій пошті переглянув покрутив все ОК , вийшов на рибалку при мінімальній нагрузці катушка ну дуже почала видавати не приємні звуки (в холостому не було такого) поговорив з ним він запропонував ТО за його рахунок , відправив катушку він провів ТО із "словами всьо просто шик мені дуже сподобалась" відправив мені назад , в той самий день пішов на водойму потестувати катушка "ХАРКОТАЛА як трактор" нічого не змінилось.Горе майстер зробив все "шикарно".Заніс до Максима (Jakal) , перші його слова:"цією катушкою взагалі не можна було ловити", через дві години забрав катушку і вона просто Шикарно почала працювати. Вийшло так що катушка не відповідала опису , попросив компенсувати витрати на що був довгий діалог в нікуда , короче кажучи 2 рази робив ТО нічо не получилось , продав з невідповідним описом катушку ,і попав на додаткові витрати .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Звідки Ви: Київ
Дописи: 1.420
Дякував: 4.432
Дякували 1.019 раз(и) в 322 повідомленнях
|
Отримав я з Японії катушку, вирішив потенційному покупцеві зробити приємно, встановив на безкінечник підшипники японського виробництва замість пластиковик втулок. Катуха була не нова, не було в комплекті нажаль нічого, тому підшипники вважалися бонусом. Ти звернувся до мене стосовно придбання катушки. Надав я тобі вичерпну інформацію і ми домовилися з додатковою знижкою про обмін гроші-катушка. Отримав телефонний дзвінок, що все класно, радощі переповнювали тебе, все влаштовувало. Після рибалки ти мені подзвонив і сказав, що гуде катушка. Все може бути. Я запропонував зробити безкоштовно ТО, тільки за рахунок тебевідправити Новою поштою. Зробив, відправив, не сподобалося. Ти звернувся до майстра на вибір і зробив ТО в Тернополі за ціну в 420 грн. (а не 500 грн.
![]() Розповів мені, що там пережата пара і з часом треба міняти вал (нагадаю, катуха була не нова і робочий зазор в парі був нормальним). Я завжди йду назустріч людям, запропонував надати вал за свій рахунок або компенсувати витрати Нової пошти. Не влаштовувало нічого, окрім компенсації за ТО в Тернополі. Степан, а чому ти не відправив до інших майстрів ТО, де роблять дешевше ?Або до Японії, де ТО дорожче ? Я завжди йду людям назустріч, коли є з ким розмовляти ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
|
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Звідки Ви: Київ
Дописи: 1.420
Дякував: 4.432
Дякували 1.019 раз(и) в 322 повідомленнях
|
Я тобі надав навіть фотки ГП, щоб не було сумніву про технічний стан катушки (див вкладення). Я не знаю, що там тобі розповіли в Тернополі про пережату пару, та на фотках видно, що все нове (або майже нове). І навіть у цьому випадку я тобі запропонував компенсувати витрати на Нову пошту або на ведому шестерню, яку тобі парили замінити найближчим часом.
З усіх запропонованих мною варінатів ти вибрав еротичну прогулянку файним містом Тернополем. Доречі, може і за прогулянку потрібна компенсація ? ![]() Крапка! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
|
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
|
Цитата:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
|
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
!
Это что - на рынке мастеров ТО катушек уже ТАКАЯ конкуренция, что Мастер с Тернополя так "троллит" "конкурента" в Киеве чз третью особу
![]() ![]() Или что-то личное тут? Виталика знаю много лет - и тут за его работу (и подход!) будут готовы сказать только хорошее не один 10ок людей.. !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Звідки Ви: Город Сумы
Дописи: 89
Дякував: 715
Дякували 82 раз(и) в 10 повідомленнях
|
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
|
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Звідки Ви: Кіевъ
Дописи: 139
Дякував: 49
Дякували 34 раз(и) в 19 повідомленнях
|
Цитата:
![]() ![]() ![]() ![]() Пы.Сы.: Знаю Виталика уже наверное лет 10 . Чтобы вывести его из себя и вызвать грубость нужно ну ОЧЕНЬ постараться (даже на троллинг не ведется, зараза ![]() Востаннє редагував An-ti-pod: 15.05.2017 о 21:49. Причина: пересчитал )) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Звідки Ви: Києво-Святошинський
Дописи: 691
Дякував: 3.698
Дякували 3.676 раз(и) в 209 повідомленнях
|
Цитата:
Це я думаю про щось говорить http://fishing.kiev.ua/vb3/showthread.php?t=113106 Востаннє редагував Magalon: 15.05.2017 о 21:44. |
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
Zander (16.05.2017)
|
![]() |
|
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|