|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Архив раздела темы, утратившие актуальность |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#161 |
Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
|
А вы готовы к нам заехать на весенний фидеро-фестивале-тестинг палочек? Можем подстроиться под вас. Нам то собраться проще
![]() ![]() Тестувати палки за 600км нам трохи накладно, тому, вибачайте, якось без нас. А от на "Весняну плітку" можливо приїдем.От якби ви її на набережній провели, то ще б краще було. |
![]() |
![]() |
#162 |
Звідки Ви: Киев, Русановка
Дописи: 2.011
Дякував: 517
Дякували 1.404 раз(и) в 290 повідомленнях
|
Антареси у вас із "мультивставкою". Чому вибрали саме їх? Адже вважається, що ця вставка погіршує стрій вудилища? Взагалі, частіше використовуєте вудочку з нею, чи без?
|
![]() |
![]() |
#163 |
Звідки Ви: Донецк
Дописи: 366
Images: 1
Дякував: 37
Дякували 91 раз(и) в 42 повідомленнях
|
Композит. У моего отца есть пикер 3 метра их этой серии (Balzer Atlantic). За свои деньги вполне вменяемое удилище! Причем очень бросковое ! за фидер не скажу не знаю но по идее технология таже !
кстати для композита весит очень мало ! |
![]() |
![]() |
#164 | |
Цитата:
![]() А по поводу будет ли Плотва и другие фестивали, надо давить организаторов. А то в ветке http://fishing.kiev.ua/vb3/showthread.php?t=1488&page=2 вообще никакой эррекции ![]() |
||
![]() |
![]() |
#165 |
|
[quote=VIVA;174715]Антареси у вас із "мультивставкою". Чому вибрали саме їх? Адже вважається, що ця вставка погіршує стрій вудилища? Взагалі, частіше використовуєте вудочку з нею, чи без?[/quo
Мультики вибирав тому, що був впевнений. що можна міняти довжину і це дасть якісь певні переваги. Хоча зараз зрозумів, що краще прості. Вставка стрій неміняє. Немультики мають тонший бланк і тим вони кращі, приємніше тримати в руці. В Тіка Крісталіс вставка немає кольца, тому її можна міняти находу, або на одну палку ставиш додатково вставку з другої і виходить довжина більше 4,5 метра.З Шимано такі маніпуляції по ходу змагань не проходять, є кольцо, тут потрібно оприділитись з довжиною до того. Тому моя думка, що найкраще немультік довжиною 3,9 з тестом 110 грм. Я шість років їзджу на змагання, та й просто на рибалку, тому ще не попадав в такі умови де було б важко ловити палкою з такими параметрами. Як приклад можу навести Пустовіти, де на антарес 110грм я успішно ловив коропів, а коли потрібно було відійти від "0", то зловив девять риб загальною вагою 32грм.Гупіки в акваріумі бувають більшими. Як правило використовю з вставкою, хоча на Набережній, або в інших місцях де непотрібно дального закиду і берегова лінія дозволяє підвести рибу (відсутність водорослів, комишу та інших перешкод ) можу її не ставити. Це досить непогано помагає коли потрібна швидкісна ловля, є переваги коли палка легша і коротша. |
![]() |
![]() |
#166 | |
|
Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#167 | |
|
Цитата:
![]() Плюс легша вудка і коротша. Тобто медіум (до 100гр) довжиною 3,6 м. От виходить джентельменський набір, від якого можна далі танцювати, вибираючи джентльменський набір фідериста "для душі". Я правильно зрозумів? |
|
![]() |
![]() |
#168 |
|
|
![]() |
![]() |
#169 |
|
Скажу чесно, більше подобається Бістмастер, у нього ручка довша, я ним дальше кидаю. Можливо це ще звязано з тим, що він вдвічі дешевший (за Біст. дав 150у.о., за Антарес 318у.о.) тому його якби менше жалію, більше нагружаю при закиді. По строю вони дуже схожі, особливої відмінності майже немає. В естетичному плані - тут перевага Антареса, ну дуже красива палка як на мене.
Глянув в кладовку, у мене АХ. Мій напарник, Костя Бородайко, продав всі свої Антареси (6 шт) і замовив нові. Покищо йому превезли тільки один з тестом до 150грм. Я його в руках ще не тримав, але Костя невзахваті, каже що старі були кращі. |
![]() |
![]() |
#170 |
|
[quote=VIVA;174812]3,9м до 110гр - тут наші думки співпадають (і мене це тішить
![]() Плюс легша вудка і коротша. Тобто медіум (до 100гр) довжиною 3,6 м. От виходить джентельменський набір, від якого можна далі танцювати, вибираючи джентльменський набір фідериста "для душі". Я правильно зрозумів?[/quot Так, я раніше гнався за всім новим, тому і палок у мене так багато, але це без потреби. Краще мати дві - три, але хороші і по можливості запастися запасними вершинками. Чим ще хороші Шимано - це тим що вершинки від Техніум, Біст., Спід., короче від усіх моделей взаємозаменимі. |
![]() |
![]() |
#171 |
Звідки Ви: Донецк+Киев+Москва
Дописи: 5.064
Дякував: 1.070
Дякували 2.691 раз(и) в 1.133 повідомленнях
|
А где можно приобрести вершинки на Антарес ?
|
![]() |
![]() |
#172 |
Звідки Ви: Украина.Киев.Виноградарь
Дописи: 1.196
Дякував: 1.646
Дякували 548 раз(и) в 206 повідомленнях
|
На Бухаре павильон№6,но помоему только на 4 унции.
|
![]() |
![]() |
#173 |
Звідки Ви: Киев
Дописи: 2.554
Images: 49
Дякував: 2.999
Дякували 6.403 раз(и) в 713 повідомленнях
|
У мене Катана зі вставкою. Кільця на вставці немає. Дуже зручно, коли в залежності від потреби, в будь-який момент, фідер можна зробити довшим чи коротшим. Саме за це, мультики мені і подобаються.
|
![]() |
![]() |
#174 | |
Звідки Ви: Киев/Русановка
Дописи: 539
Images: 2
Дякував: 620
Дякували 1.237 раз(и) в 173 повідомленнях
|
Цитата:
![]() Может спилить? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#176 |
|
|
![]() |
![]() |
#177 | |
|
Цитата:
Для любительскої ловлі - це Шимано ( Біст., Спід., Антарес). Потрібно мати як мінімум один з тестом 15 - 90 грм, з одноунцовою вершинкою він замінить пікер, і один з тестом 110 грм, цим можна легко кидати кормушку 100грм. Важчих кормушок я ніколи не використовую. Якось на Набережній, коли дали струю, пробував 125 грм, но марно, коли несе 100грм, то і 150 грм не тримає. Тобто їх однаково зносить і зупиняються вони приблизно в одному місці. Аналогічно було і на Десні. Тому не бачу потреби в палках з тестом 150 грм і вище. Довжина достатня 3,9. З свого досвіду можу запевнити, що довжиною 4, 26 не обов"язково буде дальший закид. Дальність залежить від товщини шнура, катушки, строю, конструкції кормушки і правильного підбору її ваги. Ну і звичайно плюс до цього всього ваше вміння правильно закидувати. Повірте, що коли ці дані будуть правильні, то ви палкою 3,3 перекинете сусіда з палкою 4,2. Тому оптимальна для мене довжина - 3, 9 метра. Хтось може мені заперечити, що крім Шимано є багато хороших виробників фідерних палок. Так я згоден, але покищо моя любов це Шимано. Я якось тестував дешеві серії ( Алівіо,Катана), то я б віддав їм перевагу, чим дорожчим палкам інших виробників. Основне, що мені подобається в Шимано - це збалансованість бланку з вершинками любої ваги (2, 3, 4 унції). Бланк при нагрузці гнеться правильно. Я вже писав про Дайву, там цього немає, 1,5 унцова вершинка починає гнутись вже на з"єднанні і до тюльпану вона по упругості йде однакова, вершинка в 4 унції жорсткіша за попереднє коліно, тобто при нагрузці вона ще не гнеться а попереднє коліно вже згинається. Хоча взагальному палка непогана. Тому такою снастю мені ловити некомфортно, коли дивишся збоку і не бачиш правильного згибу, правильної параболи. |
|
![]() |
![]() |
#179 |
Звідки Ви: Киев, Лесной массив
Дописи: 456
Images: 20
Дякував: 302
Дякували 414 раз(и) в 48 повідомленнях
|
Возможно кто то видел в магазинчиках (не интернет-магазинах!) и может подсказать где можно в Киеве купить Фидерное удилище Shimano BEASTMASTER AX HEAVY FEEDER 13' , радость моего товарища не знала бы границ. Заранее спасибо за подсказочку
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Ваше мнение
Хочу услышать мнение фидерменов домика о фидере Jaxson Crystalix 3.6м. с кастингом до 140г. Вчера тряс так очень понравился.
|
|
![]() |
|
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|